; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Puştoaicele îl adoră pe Justin Bieber

27 April 2010

Justin Bieber a devenit faimos după o serie de coveruri după Usher şi Justin Timberlake.

Miley Cyrus şi Jonas Brothers au crescut şi reprezintă deja moda sezonului trecut când vine vorba de preferinţele noii generaţii de adolescenţi. Senzaţia momentului este, mai nou, canadianul de 16 ani Justin Bieber.

Duminica trecută, cântăreţul Justin Bieber trebuia să susţină un concert în Sydney, Australia.

Spectacolul n-a mai avut loc până la urmă pentru că fanii (mai corect fanele) junelui Justin au apărut în număr mai mare decât îşi imaginaseră organizatorii, forţelor de poliţie fiindu-le imposibil să asigure buna desfăşurare a evenimentului.

Potrivit Daily Mail, concertul urma să aibă loc în cursul dimineţii de duminică, în aer liber, după apariţia lui Justin Bieber la o emisiune matinală de televiziune. Însă fanii au început să se adune încă din noaptea anterioară şi, după ore de aşteptare, în înghesuială, 10 adolescente au fost strivite.

Ambulanţele au fost chemate de urgenţă la faţa locului şi, din cauza „scenelor generale de isterie', poliţiştii au suspendat show-ul, spre disperarea celor prezenţi.

Ulterior, Justin Bieber, aflat în turneu în Australia pentru a-şi promova albumul „My World 2.0', şi-a exprimat dezamăgirea pentru cele întâmplate – dar şi recunoştinţa pentru entuziasmul fanii săi – pe Twitter.

Cine este Justin Bieber?

Canadianul născut pe 1 martie 1994 în Stratford, Ontario, a învăţat singur să cânte la pian, chitară şi trompetă. La 13 ani, el şi mama sa au început să posteze pe YouTube versiunile în varianta Justin Bieber ale unor cântece celebre ale lui Usher, Justin Timberlake, Chris Brown.

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, Justin i-a atras atenţia managerului lui Usher, care l-a chemat în Statele Unite pentru discuţii. Urmarea?

Două albume primite cu mare entuziasm de adolescenţii din toată lumea, lansate la patru luni distanţă: „My World', albumul de debut, lansat în noiembrie 2009, care conţine hituri precum „One Time' şi „Favorite Girl', şi „My World 2.0', partea a doua a albumului de debut, lansată în martie 2010, cu piese precum „Baby' şi „Never Let You Go'.

Care Miley Cyrus?

Având milioane de fani în toată lumea, care îl adoră cu pasiunea şi entuziasmul specifice vârstei, Justin Bieber – ajuns celebru aproape peste noapte – devine din ce în ce mai sigur pe el.

Poziţia de idol adolescentin a tinerei Miley Cyrus e ameninţată de Bieber.

A cântat pentru soţii Obama de Crăciun, a fost prezentator la cea mai recentă gală Grammy, a fost invitat să cânte pentru remake-ul „We Are The World', lansat pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Haiti.

Aşa se explică poate uşurinţa cu care vorbeşte – nu chiar în termeni admirativi – despre rivalii săi din grădina Disney, Miley Cyrus şi Jonas Brothers.

Într-un interviu acordat MTV-ului, tânărul canadian explica astfel faptul că are succes: „pentru că nu am urmat modelul Disney, nu am deveni răsuflat… Am rămas cool şi stăpân pe mine'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare