; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Puştiul lui Puştiu’, de la “Cronica Cârcotaşilor”, studiază în Anglia

12 April 2013

Marian Stanciu alias Puştiu de la Cronica Cârcotaşilor' are de ce să fie mândru. Fiul său Sebastian studiază la o universitate din Anglia şi, deşi îi simte lipsa acasă, vedeta Prima TV se bucură enorm pentru reuşitele băiatului.

Sebi, cum îi spun apropiaţii, este pasionat de muzică şi a reuşit să facă din pasiunea sa un adevărat job, anul trecut semnând un contract pe 3 ani cu casa de discuri Crossworld Records din Anglia. Şi pentru că îşi doreşte să se perfecţioneze în inginerie de sunet, a ales să studieze acest domeniu în Marea Britanie, la Universitatea de Vest', din Londra.

Şcoala se bazează pe foarte multă practică. Împreună cu alţi doi colegi, am lucrat la un proiect, un cover după Bob Marley. Suntem foarte multumiţi de ce a ieşit şi acum aşteptam notarea. Suntem singurul grup care a trecut mai departe cu acest proiect. Ne aşteaptă un an destul de greu', povesteşte Sebi.

Tânărul s-a adaptat repede în Regatul Unit, asta şi datorită faptului că locuieşte la o familie de români. Nu duce lipsa preparatelor tradiţionale româneşti şi nici a limbii materne. În plus, printre prietenii săi se numără şi doi tineri din România, care studiză la aceeaşi universitate. Cu toate astea, dorul de casă nu îi este străin. Familia şi prietenii îi lipsesc cel mai mult.

De curând, Sebi a venit în ţară, în vacanţă. După 7 luni în care nu s-au văzut, Puştiu şi fiul său au fost aproape de nedespărţit. Au fost la munte, au vizitat Salina Târgu Ocna, staţiunea Slănic Moldova, au gătit şi s-au bucurat de fiecare moment petrecut împreună. Juniorul şi-a însoţit tatăl inclusiv la filmările emisiunii Cronica Cârcotaşilor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare