; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1Pustiu si fiul lui_UK

Puștiu’, de la „Cronica cârcotașilor”, este un fotograf pasionat

21 October 2015

Cârcotașul londonez din echipa cronicuței nu doar filmează, ci face și fotografii artistice.

[Not a valid template]

Puștiu’, unul dintre cei mai vechi membri ai „Cronicii cârcotașilor', s-a mutat în această vară în capitala Marii Britanii și de acolo, relatează în fiecare zi, pentru cronicuță, care este pulsul vieții londoneze.

Când nu face materiale pentru „Cronică', Puștiu’ își exersează cu succes și celelalte talente artistice. Recent, el a postat câteva fotografii făcute de el pe o rețea specializată, Pixoto, iar acolo pozele sale au fost în topul celor mai vizualizate și au primit aprecieri din partea celorlalți utilizatori.

„Fotografia e un hobby pentru mine și de câte ori merg prin excursii, îmi iau aparatul cu mine. Dacă îmi place ce văd, fac poză', povestește Puștiu’. „De curând m-am înscris pe Pixoto și am câștigat câteva premii așa că mi-am zis că sunt chiar talentat', continuă cârcotașul.

Pe Puștiu’ îl puteți vedea și în această seară, la Prima TV, de la ora 20.15, la Cronica Cârcotașilor comentând din perspectivă londoneză subiectele audiovizualului românesc. Tot în această seară, Șerban Huidu și Dezbrăcatu’ v-au pregătit, printre altele, și două scenete inspirate din ultimele aventuri ale Regelui Cioabă și ale Oanei Zăvoranu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare