; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Pufstock se amână pentru Dragobete

13 February 2012

Din cauza condiţiilor meteo, campania Pufstock organizată de Antena 1 cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor se amână pentru data de 24 februarie, adică de Dragobete. Constanţa, Iaşiul şi Clujul vor fi şi în acest an câmpurile de luptă pentru cea mai pufoasă bătaie din România.

Toţi cei care iubesc sunt invitaţi să se înarmeze cu multă dragoste şi o pernă şi să participe la cel de-al doilea eveniment cu puf dedicat de Antena 1 tuturor îndrăgostiţilor.

Cei care vor veni în Iaşi, Cluj şi Constanţa la Pufstock vor putea câştiga excursii în doi la munte, cine romantice, vouchere de cumpărături, abonamente duble la un renumit centru de sport şi întreţinere din România, dar şi altele.

La Iaşi, în Iulius Mall, Răzvan şi Dani îi vor provoca pe români la bătaia cu perne pentru ca burlacul Vladimir Drăghia să se lase asaltat de iubire la Cluj, la Iulius Mall. Alături de constănţeni va fi în acest an echipa “Un show păcătos”. Dan Capatos, Mircea N Stoian şi cele două sexy asistente ale emisiunii. Aceştia se vor afla la Constanţa City Park.

Din Bucureşti, din platoul emisiunii Acces Direct le va fi alături Simona Gherghe.

Surprizele din acest an nu se opresc însă aici. Diana Hetea, Alin Văduva şi Cristian Parmac vor concerta de Dragobete la Pufstock.

dan-capatos

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare