; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriu Provocarea starurilor de 1 decembrie

„Provocarea starurilor” are ediție specială de Centenar. Corina Chiriac și Margareta Pâslaru vor fi participa într-o emisiune de televiziune după mai bine de 20 de ani

29 November 2018

Nume mari ale industriei muzicale românești vor fi prezente în ediția de 1 Decembrie. Corina Chiriac și Margareta Pâslaru vor fi participa într-o emisiune de televiziune după mai bine de 20 de ani. Cele două interprete vor fi jurate în ediția specială pregătită Ziua Națională, alături de solistul trupei Bere Gratis, Miță (Mihai Georgescu). Mentorii emisiunii Sanda Ladoși, Ștefan Stan și Mihai Alexandru pregătesc și ei o surpriză și vor cânta împreună melodia „De vrei să știi ce înseamnă român'.

Provocarea va fi și pentru concurenții ediției a șasea: pe lângă melodiile pe care trebuie să le interpreteze din repertoriul celor trei jurați, aceștia vor cânta cele mai frumoase melodii ale românilor. De altfel, prezentatoarea emisiunii, Andreea Bănică, mărturisește că aceasta este una din cele mai dificile probe pentru concurenții emisiunii:

„Acest show este unic în felul lui prin faptul că promovează muzica românească în primul rând. Apoi are câteva probe interesante pe care concurenții trebuie să le parcurgă: interpretare piesă a unui membru al juriului, interpretare piesă românească, interpretare piesă la alegere. Este destul de complicat pentru concurenți. În fiecare săptămână, dacă se califică, fiecare are de învățat 3 noi melodii (text și partitură), pe care trebuie să le susțină la un nivel foarte bun în fața juriului. Cu siguranță, probele îi pun în dificultate pe tinerii noștri concurenți, dar, în același timp, îi fac să asculte muzica veche românească de toate genurile. E un bun prilej pentru a-și dezvolta cunoștințele despre muzică și de a afla mult mai multe despre muzică veche românească'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare