Homepage  / Vedete româneşti

Provocare neașteptată! Andreea Raicu s-a aruncat îmbrăcată într-un lac

Provocare neașteptată! Andreea Raicu s-a aruncat îmbrăcată într-un lac
6

de Cătălina Matei,

Cu câteva zile înainte de a-și serba ziua de naștere, pe 18 iulie, Andreea Raicu a avut parte de câteva experiențe inedite: a mers cu bicicleta electrică prin pădure, a ajuns în vârf de munte și s-a aruncat îmbrăcată într-un lac. Nu singură, ci alături de prieteni, printre care se numără și Mirela Retegan, fondatoarea „Zurli”.

Weekend-ul trecut a fost pentru Andreea Raicu unul plin de experiențe diferite și intense în același timp. După ce a participat la Festivalul de jazz de la Gărâna, unde s-a întâlnit, printre alții, cu Paula Herlo și Mirela Retegan, fosta prezentatoare TV a avut parte și de câteva experiențe speciale pe munte. S-a plimbat cu bicicleta electrică, a cucerit un vârf de munte și a avut parte și de o bălăceală în lac… îmbrăcată.

Ce îmi aduce bucurie? Oamenii din viața mea, oamenii cu care am conexiune, cu care pot să râd, să vorbesc orice, să mă prostesc, să mă vait, să mănânc orice, să dansez, să cânt… să fac orice simt… și ce n-am mai făcut niciodată… și să le spun că mor de frică să sar în apă și ei să aibă răbdare cu mine și să ne aruncăm îmbracăți în lac. Doamne, dar ce frică mi-a fost!”, a scris Andreea Raicu pe contul său de Instagram.

Alături de ea a fost și Mirela Retegan, fondatoarea „Zurli”, care a și postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram.

Să nu dați voie NIMĂNUI, NICIODATĂ, să vă spună că nu puteți! Puteți! Tot ce vreți cu adevărat! Sunt recunoscătoare pentru această zi, pentru toți oamenii din ea, pentru toate întâmplările și pentru toate încercările. Mi-am întins limitele și mi-am acceptat slăbiciunile. Am dominat o bicicletă (prima electrică din viața mea) pe teren plin de gropi și noroi, dar nu mi-am putut stăpâni o criză de plâns legată de ceva ce nu depinde doar de voința mea – ci și de dorința altora de-a mă lăsa să fac. Între agonie și extaz, am făcut prima baie în Lacul Văliug, unde am sărit îmbrăcată, alături de prietenii mei. În viață câștigăm și învățăm. Astăzi le-am făcut pe amândouă!”, a scris Mirela Retegan.

andreea-raicu-weekend-la-munte-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Foto: Instagram; Facebook

Andreea Raicu, revoltată după ce s-a spus că a fost agresată de Tudor Chirilă

Experiențele din weekend-ul trecut au fost binevenite în viața Andreei Raicu după ce, de curând, vedeta a avut parte de un episod neplăcut.

La câteva zile de la interviul acordat lui Denise Rifai, la Kanal D, Andreea Raicu a avut o primă reacție cu privire la valul de acuzații la adresa fostului ei iubit, Tudor Chirilă. Mai precis, vedeta a recunoscut că este „revoltată” de „modul absolut dezgustător” în care i-au fost răstălmăcite cuvintele.

Sunt tristă și revoltată să văd modul absolut dezgustător cum presa a ales să răstălmăcească interviul meu cu @denise.rifai. Nu-mi vine să cred că trebuie să spun asta, dar zecile de articole apărute peste noapte, scrise pe genunchi și fără nicio bază reală sau argument concret, mă pun în această situație. NU, @tudorchirila nu m-a agresat niciodată. În niciun fel. Am punctat asta și în emisiune, dar „jurnaliștii” au ales să ignore informațiile care nu le-ar fi adus viralitatea pe care și-o doreau”, a scris Andreea Raicu într-un mesaj publicat pe contul personal de Facebook.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton