; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

POI_102_00632_R2

FOTO. „Protectorul Istanbulului”, cu Çağatay Ulusoy și Ayça Ayşin Turan, are premiera la Netflix pe 14 decembrie

14 November 2018

Ştirea că Çağatay Ulusoy (pe care l-aţi văzut anul acesta în „Intrusul' la Happy Channel) va fi protagonistul primului serial produs de Netflix pentru Turcia a fost anunţată în luna mai a anului trecut. Filmările au ajuns la final, iar Çağatay Ulusoy (27 de ani) îi va da replica frumoasei Burcu Biricik („În numele fericirii').

Serialul „The protector' („Protectorul Istanbulului') va avea 10 episoade și se va lansa pe platofma Netflix pe 14 decembrie. 

Serialul urmărește Aventura lui Hakan, un tânăr vânzător al cărui univers se trasformă atunci când află că este legat de o lume veche, secretă și scopul lui este să protejeze orașul Istambul. La începutul poveștii, Hakan nu este nici de departe un erou – un tip simplu, într-un oraș cu 15 milioane de locuitori unde estul întânește vestul, iar trecutul întâlnește viitorul, El trebuie să învețe repede că orașul său natal este amenințat de ființe mistice, misterioase și nemuritoare, iar rolul său este să le oprească. Este o temă pentru care nu numai că nu este pregătit, dar îi rezistă – își va implini Hakan destinul de ultim protector?

 

 Vezi galeria foto >

Din distribuţie vor mai face parte Ayça Ayşin Turan (care a avut succes în Turcia cu serialul „Meryem'), Okan Yalabık (Ibrahim Paşa din „Suleyman Magnificul'), Hazar Ergüçlü („Elita societăţii', „Yaman') şi Mehmet Kurtuluş („Kösem').

Pentru acest serial Netflix a colaborat cu cei de la O3 Medya, care au realizat producţii precum „Patria mea eşti tu'. Despre noul său proiect  Çağatay a spus că este „diferit şi frumos'. El îi va da viaţă lui Hakan, un bărbat care călătoreşte din zilele noastre în secolul al V-lea şi care descoperă că are puteri supranaturale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare