; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (75)

Protagonistul din „Bridgerton” ar putea fi noul James Bond

06 January 2021

Regé-Jean Page (31 de ani), interpretul seducătorului duce de Hastings din serialul Netflix „Bridgerton', e susținut de fani în cursa pentru noul James Bond, informează dailymail.co.uk.

 

Susținut de nenumărații fani pe care i-a câștigat în urma difuzării serialului „Bridgerton', produs de Shonda Rhimes și lansat în prima zi de Crăciun, tânărul actor e în cărți pentru a fi continuatorul lui Daniel Craig în rolul lui 007. Legătura cu celebrul agent s-a făcut și mai rapid după ce Regé-Jean Page a caracterizat pe Twitter personajul ducelui de Hastings și atmosfera din „Bridgerton' drept „Regență și regalitate agitată, dar și amestecată', făcând aluzie la băutura favorită a lui 007.  

 

Totuși, deși casa de pariuri britanică Ladbrokes a susținut recent că șansele actorului s-au redus puțin față de săptămâna trecută, când atinseseră o cotă substanțială, în acest moment Regé-Jean Page i-a devansat în cursa pentru Bond pe Jamie Bell și pe Chris Hemsworth și e unul dintre competitorii principali pentru rol, alături de Michael Fassbender. 

Din momentul în care Daniel Craig a anunțat că în „Nu e vreme de murit' (care va avea premiera în aprilie 2021) va juca pentru ultima dată rolul lui James Bond, au existat o mulțime de actori celebri ale căror nume au fost vehiculate pentru rol, de la Idris Elba la Sam Heughan, James Norton sau Tom Hardy. 

 

După ce serialul „Bridgerton' a fost urmărit de 63 de milioane de abonați Netflix, fanii și-au exprimat dorința de a-l vedea pe charismaticul actor în rolul legendarului agent britanic. Aceștia și-au exprimat în multe feluri preferințele. „Dacă nu va fi Idris Elba, atunci să fie Regé-Jean', a exclamat un fan, cineva a scris:

„Regé-Jean e atât de frumos, elegant și relaxat, el trebuie să fie Bond!', iar altcineva a spus: „Poate că și alți actori britanici ar fi potriviți, dar după ce vezi «Bridgerton», el ți se pare alegerea perfectă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare