; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Yaman si Mira   serial Yaman

Protagoniștii din „Yaman” au petrecut începutul de an în Spania

09 January 2015

Cagatay Ulusoy și frumoasa Serenay Sarîkaya, actorii care joacă rolurile principale din Yaman', serial difuzat în fiecare joi și vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, au o relație de dragoste și dincolo de platourile de filmare.

Chiar dacă încearcă să își ascundă povestea de iubire, cei doi au fost surprinși, de multe ori, de paparazzi din Turcia, în ipostaze care nu au lăsat loc la alte interpretări. De altfel, ziarele și site-urile de știri turcești au relatat despre certurile și împăcările care au marcat relația lor tumultuoasă.

La începutul acestui an, cei doi îndrăgostiți au sărbătorit cea mai recentă împăcare printr-o vacanță petrecută în Spania. Interpreții personajelor Mira și Yaman au fost surprinși de paparazzi pe aeroportul din Istanbul, pe 3 ianuarie. Deși în avion au stat împreună, ulterior s-au despărțit pentru a nu da de bănuit asupra relației lor. Lucru greu de realizat, deoarece, oriunde s-ar afla, în Turcia, cei doi îndrăgostiți din serial și din viața reală atrag atenția celor din jur.

Deși a încercat să fie cât mai ștearsă, prin lipsă machiajului și vestimentația anostă – haină de culoare gri, colanți negri și pantofi sport –  Serenay nu i-a păcălit pe jurnaliștii din aeroport. În ceea ce-l privește pe Cagatay, șapca ce i-a camuflat jumătate din față nu i-a fost de mare folos, actorul fiind fotografiat, la rândul sau, de paparazzi.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare