; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DSC_0488 mic

Interviu ”Prizoniera dragostei”: Tolgahan şi Amine filmează zi-lumină

23 May 2016

Sezonul 2 al serialului turcesc „Prizoniera dragostei' a început pe 13 mai la Happy Channel, iar protagoniștii Tolgahan Sayişman (34 de ani) şi Amine Gülşe (23 de ani) au povestit într-un număr recent al revistei „TV Satelit' ce se întâmplă cu personajele lor, Yiğit şi Nur.

DSC_0488

Cum este la filmările sezonului al doilea din „Prizoniera dragostei'?

Tolgahan Sayişman: Echipa noastră este la fel de plină de energie şi forţă exact ca în prima zi, când am început să filmăm prima parte din Prizoniera dragostei'. Fiecare dă tot ce are mai bun în acest proiect şi, desigur, această stare influenţează pozitiv atmosfera de la filmări. Ca să nu mai vorbim de felul în care fanii din foarte multe ţări, inclusiv Romania, ne urmăresc! Acest lucru ne motivează şi mai mult.

Amine Gülşe: Am început sezonul doi în plină forţă, tuturor ne-a fost dor unul de celălalt, aşa că am demarat cu nivelul de energie la maximum. Şi încă filmăm cu acelaşi entuziasm!

Câte ore filmaţi pe zi?

Tolgahan: Programul diferă de la o zi la alta, însă, în general, filmez, în medie între 10 şi 13 ore pe zi.

Amine: Nu avem un număr fix de ore în care să ne încadrăm, depinde de scena pe care o avem în ziua respectivă: câteodată filmăm o zi întreagă, de dimineaţa până seara, foarte târziu, altădată putem termina totul în doar câteva ore.

Care scenă dintre cele de până acum v-a solicitat cel mai mult?

Tolgahan: Am filmat foarte multe scene extrem de dificile, încă de la începutul sezonului, însă prima care îmi vine în minte acum este scena dintre mine şi Amine, filmată la podul Galata. Vorbim de un moment extrem de romantic, primul de acest gen pe care noi doi trebuia să-l filmăm împreună. Se presupunea că telespectatorii să simtă, odată cu această scenă, întreaga iubire care se năştea între cei doi protagonişti. Asadar, Amine şi cu mine trebuia să exprimăm această stare, plină de pasiune, pe o vreme îngrozitor de rece şi neprietenoasă. Am filmat întreaga zi la -8 grade.

Amine: Pentru mine cea mai dificilă scenă a fost cea în care am fost luată prizonieră în casa lui Kerem, în sezonul doi. A fost foarte greu de interpretat, pentru că a trebuit să-mi imaginez toate emoţiile puternice prin care ar putea trece un ostatic, mişcările sale, frica şi aşa mai departe. A fost greu, însă, în final, am fost mulţumită de rezultatul obţinut. Cert e că da, pot afirma ca aceasta a fost cea mai grea scenă pe care am filmat-o până în prezent.

Cum vor evolua personajele voastre în noile episoade?

Tolgahan: La început, Ygit era un bărbat dur şi arogant, apoi el se îndrăgosteşte de Nur şi, treptat, se transformă. În partea a doua, veţi vedea un Ygit profund îndrăgostit, care face orice pentru iubirea vieţii lui, şi, totodată, un tată complet devotat filui său, Mert.

Amine: Nur va deveni din ce în ce mai puternică şi independentă. Va continuă să lupte pentru iubirea ei şi nu va precupeţi niciun efort în acest sens. Se vor ivi multe piedici şi probleme în calea acestei mari iubiri, însă Nur nu se dă bătută.

Tolgahan, cum te înţelegi cu Amine?

Amine se află la primul său rol într-un serial de televiziune. A intrat în această lume o dată cu rolul lui Nur, din Prizoniera dragostei'. Cu toate că nu i-a fost uşor, a fost o profesionistă desăvârşită încă din prima zi de filmare. E o fată foarte caldă, sinceră şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sunt foarte bucuros să lucrăm împreună la acest proiect.

Amine, tu ce zici de colegul tău?

Tolgahan este partenerul ideal, nu cred că aş fi putut avea unul mai bun decât el. M-a ajutat enorm şi m-a învăţat foarte multe în domeniul actoriei. Aş mai putea adăuga că are un excelent simţ al umorului şi asta ne face să râdem mult pe platourile de filmare.

Tolgahan, presa tabloidă din Turcia a scris că iubita ta, Almeda, ar fi fost geloasă pe Amine şi că v-aţi fi despărţit din cauza acestui lucru. Este adevărat?

De fapt, aceste zvonuri nu au venit tocmai din partea presei din Turcia, ci mai mult din zona Internetului, respectiv din partea anumitor grupuri de fani cu exces de zel'. Eu le infirm acum. Sunt toate informaţii false. Lucrez de 10 ani în această industrie şi toate proiectele în care am jucat au avut un imens succes. Dacă toate zvonuruile de acest fel ar fi fost adevărate de fiecare dată, azi nu aş fi ajuns unde sunt. Nu aş fi ajuns nicăieri, de fapt. Am făcut şi multe filme, nu numai seriale TV. Şi întotdeauna am pus limite între viaţa profesională şi cea privată. Iar oamenii dragi din viaţa mea fac şi ei la fel. Inclusiv Almeda. Întotdeauna mi-a respectat meseria, cu tot ce presupune ea. Aşadar, tot ce aţi auzit sunt zvonuri total nefondate.

Amine, te-ai fi aşteptat ca primul tău rol într-un serial să aibă atâta succes?

Vă spun cu toate sinceritate că nu, nu m-am aşteptat. S-a întâmplat totul extrem de repede, am câştigat concursul de frumuseţe Miss Turcia 2014, apoi am început imediat să filmez pentru „Prizoniera dragostei'. Oricum, întregul meu succes se datorează echipei care m-a susţinut şi telespectatorilor care m-au urmarit şi m-au încurajat. Aş vrea să le mulţumesc tuturor că m-au înconjurat cu atâta iubire, fiindcă acest lucru mă face să merg mai departe, oricât de greu ar fi. Mulţumesc încă o dată!

Cum este să filmezi acum faţă de primele secvenţe din primul sezon?

Bineînteles că este o foarte mare diferenţă: am început de la a nu şti absolut nimic despre actorie, aşadar primul sezon a fost ca un fel de şcoala pentru mine. M-am străduit să înţeleg bine tot ce mi se întâmplă, dar am fost ajutată de către întreaga echipă, care a avut o răbdare de fier cu mine. În al doilea sezon deja mă simt mult mai confortabil, pentru că am în spate experienţa primului. Oricum, învăţ în continuare, în fiecare zi de filmare.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare