; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hotel Grand

Protagonista din ”Hotel Grand” a avut numai iubiți celebri

18 July 2014

Serialul „Hotel Grand' (difuzat la spanioli între 2011 – 2013, iar la noi, în prezent, de AXN White) a cucerit telespectatorii cu o poveste plină de iubire şi mister, care redă atmosfera începutului de secol XX.

Hotel Grand

Producţia, care a avut trei sezoane şi care s-a terminat pe 25 iunie 2013, a fost bine primită de public, dar şi de critici, obţinând premii la diferite gale şi festivaluri.

Protagonista serialului, Amaia Salamanca, interpreta Aliciei Alarcón Aldecoa, a devenit cunoscută în ţara natală după ce a jucat, în 2008, în varianta spaniolă a telenovelei columbiene „Fără sâni nu există paradis', dar şi în comedia „Fuga de cerebros' (cel mai vizionat film la cinema din Spania în anul 2009).

Anul acesta, în aprilie, Amaia a născut o fetiţă. Căsătorită de patru ani cu impresarul Rosauro Varo Rodríguez, ea s-a iubit şi cu fotbaliştii Sergio Ramos şi Iker Casillas (portarul Real Madrid și al naționalei Spaniei), dar şi cu actorii Antonio Velázquez şi Mario Casas. Mai multe despre serialul spaniol aflați în revista 'TV Satelit' care apare pe piață sâmbătă, 19 iulie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare