; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Promisiunea” se încheie diseară, la Acasă Gold

13 July 2012

Telenovela „Promisiunea' se încheie în același loc în care a început acțiunea, în sera cu flori, dar după mulți ani și multe evenimente cutremurătoare care au schimbat viața personajelor principale, Leyla și Menderes.

În ultimul episod, telespectatorii vor putea urmări ceremonia de înmormântare a lui Cihan, realizată după obiceiurile și tradițiile turcești. Moartea lui va răscoli sentimente, va stârni lacrimi, amintiri și regrete, dar în același timp va pune capăt unor conflicte vechi.

De-a lungul celor 90 de episoade, telenovela „Promisiunea' le-a dezvăluit telespectatorilor o poveste cutremurătoare despre iubire și datorie, promisiuni ce schimbă destine, legături de familie și obiceiuri străvechi încă păstrate în societatea contemporană turcească.

Protagoniștii au avut o idilă?

Serhan Yavaş şi Tuba Ünsal, cei doi actori din rolurile principale, au fost bănuiţi că au avut o idilă pe platourile de filmare, însă zvonurile nu au fost confirmate.

În realitate, Serhan Yavaş este divorţat şi are o fetiţă de 11 ani, căreia îi dedică aproape tot timpul liber. În 1999, când s-a căsătorit, a fost nevoit să renunțe la modelling, însă divorțul i-a adus libertatea de a face în sfârșit ce și-a dorit mereu, actorie. El a fost remarcat de producătorii telenovelei „Promisiunea' într-o reclamă pentru ciocolată.

Interpreta Leylei s-a căsătorit cu iubitul ei, Murat Pilevneli, în septembrie 2010 şi a născut-o pe micuţa Sare trei luni mai târziu, la Los Angeles.

Înainte de a ajunge în România, telenovela „Promisiunea' a mai fost difuzată în Bulgaria, Iran, Irak, Kazahstan şi în ţările din Orientul Mijlociu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare