; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The blair witch project

„Proiect: Vrăjitoarea” are toate șansele să devină serial

01 November 2017

În 1999, filmul „Proiect: Vrăjitoarea' / „The Blair Witch Project' a devenit o adevărată piatră de hotar pentru genul horror. Cifrele de la box-office au explodat: la un buget de vreo 60.000 de dolari, pelicula a strâns peste 248 de milioane, devenind cea mai rentabilă din istoria cinematografiei.

 

Din păcate, succesul nu s-a mai repetat, urmarea, „Book of Shadows: Blair Witch 2' (2000) a trecut ca și cum nu ar fi fost și nimeni nu s-a mai gândit că cineva ar mai vrea să se întoarcă la această poveste. Dar, nu! În timpul unui interviu, Eduardo Sánchez, unul dintre regizorii filmului original, a anunțat că are în vedere producerea unui serial pentru televiziune.

Eduardo Sánchez, care a regizat filmul împreună cu Daniel Myrick, a răspuns întrebărilor de la podcast-ul Diminishing Returns, unde a dat amănunte despre viitorul universului Blair Witch: „pentru noi este un lucru foarte natural să spunem «Hei, să facem un serial Proiect: Vrăjitoarea!». Vedeți, deocamdată, nu vă pot spune foarte multe, dar eu cred că ideea unui serial antologic va fi întotdeauna interesantă. Deci să așteptăm să vedem ce se întâmplă, dar eu cred că acesta va fi următorul proiect legat de «Blair Witch Project»'.

În același timp, Eduardo Sánchez nu mai deține drepturile pentru „Proiect: Vrăjitoarea', Lionsgate sunt cei care au cuțitul și furculița, deci ce se va întâmpla în continuare cu universul Blair Witch depinde de ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare