; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Proiect k1 relanseaza piesa fata verde dupa 20 de ani

Proiect K1 relansează piesa “Fată verde”, după 20 de ani

24 October 2016

La 20 de ani de când au lansat Fată verde', trupa K1, care acum se numeşte Proiect K1, readuce în atenţia fanilor aceeaşi piesă, refăcută.

proiect-k1-relanseaza-piesa-fata-verde-dupa-20-de-ani

Fată verde' a fost lansată de Phoenix în 1973 sub numele de Ochi negri, ochi de ţigan' şi a fost readaptată de K1 în stil dance în anul 1996, devenind, la vremea aceea, un hit în România.

„Cei de la K1 au fost foarte simţiţi să vină să mă întrebe dacă pot să preia din piesele mele. Le-am spus să le facă aşa cum le cere limbajul lor, nu doar să înlocuiască cu keyboards acolo unde era chitară. Să le rupă în bucăţi şi să le asambleze din nou', a declarat Nicu Covaci, autorul melodiei.

Am simţit că trebuie să marcăm împlinirea a 20 de ani a trupei noastre, aducând un tribut melodiei care a fost primul hit Proiect K1 şi care a revoluţionat muzica dance românească. Am găsit un artist care simte la fel ca noi şi, astfel, l-am adus în echipa noastră pe DJ-ul Clanker Jones, alături de care am reuşit să îmbrăcăm într-o haină nouă această melodie, pe care, de altfel, o şi facem cadou fanilor noştri. Iubim România şi aşa vă spunem să faceţi şi voi. Vă mai pregătim un spectacol surpriză cu invitaţi speciali în care să ne regăsim cu toţii, aşa cum ne stă bine nouă românilor. Toţi K1 şi încă nu aţi văzut şi nu aţi auzit nimic!', au adăugat Radu Fornea, Mircea Presel şi Daniel Alexandrescu, membrii grupului.

 

Ascultă piesa aici:

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare