; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Neatza cu Razvan si Dani

Programul de Paște de la Antena 1

19 April 2020

Sâmbãtã, de la 13:30, concurenţii din casa Mireasa, aflaţi în cursa pentru marele premiu de 40.000 de Euro şi nunta la cheie, în faţa unei ţãri întregi, vor face şi ei ultimele pregãtiri pentru sãrbãtorile pascale, pe care le vor petrece împreunã în casã. Emoţiile îşi vor face şi ele simţite prezenţa, deoarece chiar şi în prag de sãrbãtoare se vor putea face eliminãri din rândul concurentelor. Ce decizie vor lua bãieţii, rãmâne de vãzut sâmbãta aceasta, în cea mai nouã galã Mireasa, de la 13:30, la Antena 1. 

 

În noaptea de Înviere, de la 23:30, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri, într-o ediţie specialã a Observatorului prezentat de Octavia Geamãnu, modul în care se desfãşoarã Slujbele de Înviere în ţarã, în condiţiile restrictive impuse de autoritãţi, pentru a combate rãspândirea Covid – 19. Mãdãlina Iacob va transmite live de la Patriarhie, ei alãturându-i-se reporterii speciali de la Iaşi şi de la Constanţa, Clara Mihociu şi Andreea Filip, cu transmisiuni live de la slujbele din oraşele lor. 

 

În prima zi de Paște, de la ora 10:00, telespectatorii, de la mic la mare, vor putea porni împreunã într-o aventurã palpitantã alãturi de Mowgli şi prietenii sãi în Cartea Junglei 2, unul dintre cele mai îndrãgite filme de animaţie care au existat vreodatã. Produs în SUA, în 2003, Cartea Junglei 2 este o continuare a capodoperei animate produse tot la studiourile Disney în 1967. De la 11:30, aventura se va muta pe tãrâm românesc, cu filmul Amintiri din copilãrie ( România, 1964), regizat de Elisabeta Bostan şi care are ca punct de plecarea cartea cu acelaşi nume a marelui scriitor Ion Creangã. 

Tot în prima zi de Paști, de la ora 20:00, la Antena 1, Asia Express dã startul etapei finale. Sorin Bontea şi Rãzvan Fodor, Adda şi Cãtãlin, Speak şi Ştefania sunt cele trei echipe care pornesc pe ultimii kilometri din Drumul Comorilor. Duminicã, luni, marţi şi miercuri, telespectatorii vor avea parte de adrenalinã la cote maxime, situaţii extreme şi multã, multã tensiune în etapa finalã Asia Express – Drumul Comorilor. 

 

A doua zi de Paşte, de la ora 08:00, cea mai energică echipă de matinali, Neatza cu Rãzvan şi Dani îşi invitã telespectatorii sã se bucure de imagini de colecţie ale emisiunii: „Va fi o ediţie best of, cu lucruri faine pe care le-am fãcut în <> în care puteam primi invitaţi în platou!', a declarat Dani Oţil. 

 

Tot luni, de la ora 17:00, la Antena 1, într-o ediție specială de Paște a emisiunii Acces Direct, cunoscuții actori de comedie Vasile Muraru şi Valentina Fatu vor încerca, pentru două ore, să facă românii să uite de perioada grea pe care întreaga omenire o traverseazã în aceste momente. Marcel Pavel, Valentin Sanfira sau Andrei Ştefãnescu împreună cu colegii săi de la Alb Negru sunt doar câţiva dintre invitații de Paște ai Mirelei Vaida la Acces Direct. Marea supriză vine însă din partea prezentatoarei Mirela Vaida care le-a pregătit celor de acasă un moment de excepție. Ea va cânta muzică de petrecere acompaniată de „Viorile gemene'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare