; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unikitty

Programul Cartoon Network și Boomerang în luna martie. La 5 luni de la premiera americană, Unikitty ajunge și pe micile noastre ecrane

02 March 2018

Fanii Lego își vor aminti desigur de Unikitty, pisicuța-unicorn din filmul „Marea aventură Lego' / „The Lego Movie' (2014), iar cei care n-o știu de-acolo au acum ocazia să o întâlnească. Ce vom mai vedea în premieră în luna martie la Cartoon Network și Boomerang, vedeți mai jos.

 

Cartoon Network

„Fetițele Powerpuff' – episoade noi

Premiera: 19 martie – ora 14.25.

Difuzare: de luni până vineri, de la 14.25.

Blossom, Bubbles şi Buttercup sunt trei fetiţe care au o misiune importantă: să salveze lumea înainte de a merge la culcare. Fetiţele locuiesc cu Profesorul Utonium, într-o casă la periferia oraşului Townsville, unde îşi pun la încercare inteligenţa şi muşchii împotriva răufăcătorilor și întotdeauna salvează lumea înainte de ora de culcare.

„Unikitty' – serial NOU

Premiera: 26 martie – ora 15.25.

Difuzare: în fiecare zi, de la 15.25.

În calitate de conducător al regatului, Unikitty are zilele încărcate de responsabilități regale. Deşi ea este cea mai interesată ca toată lumea să fie fericită, optimismul său nu trebuie confundat. Unikitty nu este o pisică la fel ca oricare alta. Ea poate fi plină de energie și creativitate, dar, la fel de bine, se transformă într-un adevărată forţă, dacă cineva îi supără frăţiorul mai mic, pe Puppycorn. Alături de ei, mai trăiesc în castel Dr. Fox, om de știință, dar și garda de corp, Hawkodile. Unikitty şi prietenii ei nu au altă misiune decât să se asigure că fiecare zi care vine este mai frumoasă şi mai distractivă decât cea care a trecut.

 

„Provocarea Ben 10' – serial NOU

Premiera: 31 martie – ora 10.00.

Difuzare: în fiecare sâmbătă și duminică, de la 10.00.

„Provocarea Ben 10' deschide universul plin de provocări al lui Ben Tennyson: o călătorie palpitantă plină de divertisment, distracție, superputeri și o mulțime de premii. În această provocare, cei mici vor avea ocazia să călătorească prin scenariul serialului, se vor lupta cu răufăcători și vor trebui să țină piept multor provocări, dar, mai mult decât atât, vor avea ocazia să trăiască experiența unică de a deveni un extraterestru ca Ben 10 și să se bucure de puterea Omnitrixului.

 

Boomerang

„Draculaș, vampirul iepuraș' – episoade noi

Premiera: 12 martie – ora 17.55.

Difuzare: de luni până vineri, de la 17.55.

Draculaș a fost cândva animalul de companie al lui Dracula. El este o făptură paranormală care savurează sucul legumelor pentru a-și spori abilitățile supranaturale. Acum, eliberat fiind, el locuiește alături de Mina, o fetiță de unsprezece ani, și de animalele ei de companie: Chester, o pisică aiurită, și Harold, un cățel adorabil. Acum, când se întâmplă o mulțime de lucruri ciudate, Draculaș este la datorie, pentru a salva lumea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare