; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Programele lui Oprah, în exclusivitate pe TLC

10 September 2013

Vrei să afli detalii spumoase despre relația Rihannei cu fostul său iubit, Chris Brown? Sau adevărul din spatele poveștii de dragoste dintre Beyonce şi Jay-z? Ştiai că Jane Fonda a fost colegă cu Marilyn Monroe la şcoala de actorie, că Greta Garbo a ajutat-o să capete încredere în propriul corp înotând împreună şi că a învăţat să îşi învingă temerile cu ajutorul lui Katharine Hepburn?

Începând din această toamnă, TLC vă oferă cele mai surprinzătoare interviuri realizate de Oprah Winfrey cu vedete de renume mondial.

Pe lângă noi sezoane din emisiunile “Regele cofetarilor”, “Puteri paranormale în Long Islandsau “Probleme stânjenitoare”, TLC prezintă acum o selecţie a celor mai cunoscute programe difuzate de OWN (televiziunea Oprah Winfrey Network) – “În dialog cu Oprah”, “Oprah: Master Class” și “O emisiune pentru suflet”.

 

  • Obez – în fiecare joi, de la ora 21:00, începând din 5 septembrie

Noua serie urmăreşte un grup de persoane foarte diferite, de la o tânără mamă până la un şofer de taxi, care au un unic scop: să scape de kilogramele în exces înainte să moară din cauza lor. Pe parcursul unui an, urmărim momentele bune şi mai puţin bune ale fiecărei persoane, în încercarea de a urma un program strict, cu regim alimentar şi mişcare. Transformările lor sunt ghidate de un life-coach și un nutriționist, progresele fiind în acelaşi timp monitorizate şi de personal medical. Dincolo de alegerile evidente care explică de ce a devenit fiecare dintre ei obez, explorăm probleme emoţionale pentru a afla de ce pentru unii mâncarea este o formă de dependenţă sau un sprijin emoţional, în timp ce pentru alţii grăsimea devine o barieră fizică şi emoţională în faţa unei traume.

 

  • Cele mai nereuşite tatuaje din America – în fiecare vineri, de la ora 21:00, începând din 6 septembrie

TLC a adunat câteva opere tatuate cu adevărat regretabile şi le expune în seria “Cele mai nereuşite tatuaje din America”.

 

  • Majorete şi mamele lor – în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, începând din 7 septembrie

TLC vă dezvăluie lumea competitivă a majoretelor de elită. Fetele de la Cheer Time Revolution din Sherwood, Arkansas, nu sunt nişte majorete obişnuite. Pregătite de antrenoarea campioană Alisha Dunlap, aceste atlete în miniatură trebuie să facă “roata” şi diverse alte exerciţii dificile, care solicită precizie uriaşă şi formă fizică excelentă. Nu e suficient să dea tot ce pot. Alisha se aşteaptă ca fiecare copil care intră în sala ei de gimnastică să evolueze perfect – şi le demonstrează cum pot să reuşească.

 

  • Honey Boo Boo – în fiecare luni, de la ora 21:00, începând din 9 septembrie

TLC difuzează noi episoade din seria “Honey Boo Boo”, o incursiune în universul Alanei, fetiţa de şase ani care a făcut senzaţie la concursurile de frumuseţe și care dovedeşte acum că nu este doar o regină a frumuseţii dependentă de sucul energizant pe care îl numeşte „Go-Go Juice'. Fiecare episod se concentrează pe Alana şi familia ei: June, mama casnică, Sugar Bear, tatăl care lucrează într-o carieră de calcar şi surorile Lauryn „Pumpkin' de 12 ani, Jessica „Chubbs' de 15 ani şi Anna „Chickadee' de 17 ani, însărcinată.

 

  • În dialog cu Oprah – în fiecare luni, de la ora 21:00, începând din 28 octombrie

Emisiunea îi oferă celebrei doamne a talk-show-ului şansa de a prezenta interviuri fascinante cu jurnalişti, vedete şi oameni obișnuiți cu povești extraordinare. Printre invitaţii ei se numără câteva dintre cele mai cunoscute personalităţi ale lumii: Steven Spielberg, Daniel Day-Lewis, Sally Field, Justin Bieber, Usher, Kelsey Grammer şi Rihanna. Faţă în faţă cu câştigătorii Premiului Oscar – Steven Spielberg, Daniel Day-Lewis şi Sally Field – Oprah explorează colaborarea celor trei pentru filmul ‘Lincoln’. În sfârşit, Oprah se întâlneşte cu Steven la Studiourile DreamWorks din Los Angeles, în aceeaşi clădire unde ea însăşi a dat o probă cu ani în urmă, ca să obţină rolul din filmul “Culoarea purpurie”.

 

  • Oprah: Master Class – în fiecare luni, de la ora 22:00, începând din 28 octombrie

“Master Class” dezvăluie poveşti necunoscute, spuse chiar de cele pe care credeam că le cunoaştem cel mai bine: vedetele. Aleşi personal de Oprah Winfrey, aceşti maeştri moderni ne împărtăşesc cele mai bune lecţii primite de la viaţă, vorbind despre eşecuri, triumfuri, dezamăgiri şi inimi zdrobite.

 

  • O emisiune pentru suflet – în fiecare duminică, de la ora 11:00, începând din 3 noiembrie

Aceasta este o emisiune care are menirea să „hrănească mintea, corpul şi spiritul' telespectatorilor în fiecare duminică. Programul îşi propune să-i ajute să descopere tot ce au mai bun în ei şi să stabilească o conexiune mai profundă cu lumea din jurul lor. Explorând subiecte precum spiritualitatea, viaţa de apoi, medicina alternativă, fericirea şi împlinirea personală, seria va prezenta telespectatorilor perspective profunde şi inedite privind realizarea întregului lor potenţial în viaţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare