; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Animest_trippy

Programele interzise minorilor la Festivalul Anim’est

22 September 2016

A 11-a ediție a Festivalului Animest pregătește, toamna aceasta, două nopți tematice care vor convinge încă o dată publicul că filmele de animație te pot ține nemișcat în scaun, privind ecranul printre degete.

Creepy Animation Night revine, pe 8 octombrie, cu o nouă serie de proiecții înfricoșătoare, în timp ce sora sa mai mică, Trippy Animation Night, pregătește și ea, pe 14 octombrie, noi scurtmetraje de animație neconvenționale, un show memorabil de sex, drugs & rocknroll interzis minorilor.

animest_trippy

Creepy Animation Night va avea loc în primul weekend al festivalului, la Cinema Pro, sâmbătă, de la ora 23.00. Cu fiecare ediție, noaptea animațiilor bizare a adus tot mai mult public în cinematografe. Anul acesta, pentru a opta oară în istoria festivalului, publicul amator de senzații tari va avea parte de trei calupuri de scurtmetraje de animație horror / dark / gore, presărate cu o doză inedită de creepy erotic și întrerupte de două musical-act-uri. Vor fi 25 de scurtmetraje din toate colțurile lumii, o porție de entertainment pe gustul celor mai împătimiți amatori de povești malefice și ciudate.

Cei care își vor dori mai mult sunt invitați vineri, în al doilea weekend al festivalului, de la 22.00, la Deschis Gastrobar, care va găzdui a cincea ediție de animații out-of-the-box, botezată Trippy Animation Night Vol. 3. Michael Helmerhorst, tradiționalul curator și gazdă ale acestui eveniment, revine și anul acesta cu selecție nou-nouță de animații originale și încântătoare pentru cei lipsiți de inhibiții, culese fie din arhive rare și greu accesibile, fie din vasta arhivă virtuală la care suntem cu toții conecctați non-stop. Vor fi mai bine de două ore de kitsch, experimente artistice și psihedelice, personaje stranii și nelipsitele pisicuțe 'tripate', în ton cu tematica ediției de anul acesta. După proiecție, noaptea va continua cu „ARME', un proiect de live house / garage compus din Arapaima & Empt, două nume cunoscute pe scena muzicii electronice românești, ce promit un DJ-set plin de armonii optimiste și percuții molipsitoare.

Biletele la Creepy Animation Night şi la Trippy Animation Night vor putea fi achiziţonate online, pe www.eventbook.ro. Biletele la Creepy Animation, în valoare de 30 de lei, vor putea fi achiziționate și din cinema, în seara evenimentului. Biletele la Trippy Animation Night vor putea fi achiziționate și la intrare, în seara evenimentului, și vor costa 20 de lei.

Accesul minorilor este interzis la ambele proiecţii.

Te-ar putea interesa și:

1. Animest 2016 invită copiii la Minimest. Ce filme sunt programate pentru cei mici

2. Pisicile invadează Animest-ul!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare