; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Program tv azi

Programe TV pentru azi, vineri, 25 iunie 2021

25 June 2021

Programe TV 25 iunie 2021. Citește programul TV de azi pentru posturile tv preferate. Pe TvMania găsești zilnic programele TV, emisiunile și filmele preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

 

 

 

Programe TV 25 iunie 2021. Recomandări ProTV 

10.30 – Vorbește lumea. După ce Lora s-a retras de la „Vorbește lumea emisiunea suferă schimbări în perioada verii – Cove va avea alături de el mai mulți co-prezentatori. Unul dintre ei va fi, timp de o săptămână, Jorge.

15.00 – La Măruță

18.00 – Ce spun românii. Emisiune prezentată de Cabral

19.00 – Știrile Pro TV

20.30 – Serial. „Las Fierbinți'

21.30 – Filmul „Nu te pune cu Zohan'/„You Don’t Mess with the Zohan'

  • Comedie, SUA, 2008
  • R: Dennis Dugan
  • D: Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson, Rob Schneider

Filmul prezintă aventurile lui Zohan Dvir (Adam Sandler), un agent al Mossadului, al cărui vis este să devină hair-stylist. El își înscenează moartea și pleacă la New York pentru a se pierde printre tuburi de fixativ. Însă trecutul îl prinde din urmă…

 

Programe TV 25 iunie 2021. Recomandări Antena 1

14.00 – „Mireasa‘. Emisiunea, ajunsă la sezonul 3, este prezentată de Simona Gherghe

19.00 – Observator, Sport, Meteo. Cu Alessandra Stoicescu

20.30FilmulCartea junglei'/„The Jungle Book'. Animație, SUA, 1967

22.00 – Filmul „Omu de la Zoo'/„Zookeeper'. Comedie, SUA, 2011

Griffin Keyes (Kevin James) este un angajat foarte devotat de la Franklin Park Zoo. Când realizează că nu va putea cuceri niciodată o fată cu asemenea slujbă, el ia o decizie surprinzătoare care, însă, îi va consolida relația cu animalele.

 

 

 

Programe TV 25 iunie 2021. Recomandări Kanal D

13.00 – În căutarea adevărului. Emisiune prezentată de Ernest

15.00 – Teo Show. Cu Teo Trandafir și Bursucu

17.00 – Puterea dragostei. Cu Cristina Mihaela Dorobanțu

20.00Survivor România. Show-ul de la Kanal D se apropie de final, iar tensiunea crește printre concurenți, atât în cazul Faimoșilor, cât și în cazul Războinicilor.

23.30 – Serial turcesc, „La răscruce'. Superstarurile Kıvanç Tatlıtuğ (rolul Kadir) și Elçîn Sangu (Zeynep Tunc) au apărut în serialul În dragoste și în război', difuzat tot de Kanal D. Aceștia formează o distribuție de excepție în serialul „La răscruce', o poveste impresionantă despre faimă, regăsiri, alegeri, orgolii și puterea vindecătoare a dragostei, în lupta pentru supraviețuire.

 

Programe TV 25 iunie 2021. Recomandări TVR 1

13.00 – „Dragul de Raymond‘, serial cu Ray Romano în distribuție. Succesul serialului a fost demonstrat de cele nouă sezoane cu peste 200 de episoade, care au câştigat circa 90 de nominalizări la diferite premii. 

17.00 – Emisiunea „România 9, prezentată de Ionuț Cristache

18.15 – un nou episod din serialul coreean „Giuvaierul palatului. Coreea cu mai bine de 500 de ani în urmă. Într-o lume dominată de bărbaţi şi de discriminări sociale, în timpul dinastiei Chosun, o femeie uimeşte printr-un destin cu totul şi cu totul ieşit din comun. Jang-Geum lucrează în bucătăria palatului regal. Cu timpul devine o prezenţă de neînlocuit.

20.00 – Telejurnal

21.10 – Filmul „Cască ochii sau o-ncurci'/„Double Take'. Comedie, SUA, 2001

R: George Gallo

D: Orlando Jones, Eddie Griffin, Edward Herrmann, Gary Grubbs, Shawn Elliott, Daniel Roebuck, Carlos Carrasco

Daryl Chase (Orlando Jones), un afacerist cinstit de pe Wall Street, descoperă cu groază că a lucrat în numele unei firme-paravan pentru traficanții de droguri din Mexic. Cum a atras deja atenția FBI-ului, fuge ca să-și demonstreze nevinovăția și face schimb de identitate cu Freddy Tiffany (Eddie Griffin). Acesta este un șmecheraș care are și el probleme și, mai ales, câteva secrete periculoase.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare