; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Program tv ghid tv

Programe TV pentru azi, vineri, 2 iulie 2021

02 July 2021

Programe TV 2 iulie 2021. Citește programul TV de azi pentru posturile tv preferate. Pe TvMania găsești zilnic programele TV, emisiunile și filmele preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

 

 

 

Programe TV 2 iulie 2021. Recomandări ProTV 

10.30 – Vorbește lumea. După ce Lora s-a retras de la „Vorbește lumea emisiunea suferă schimbări în perioada verii – Cove va avea alături de el mai mulți co-prezentatori. Unul dintre ei va fi, timp de o săptămână, Jorge.

15.00 – La Măruță

18.00 – Ce spun românii. Emisiune prezentată de Cabral

18.45 – Fotbal: meci în Euro 2020

21.00 – Știrile Pro TV

21.45 – Fotbal: meci în Euro 2020

 

Programe TV 2 iulie 2021. Recomandări Antena 1

14.00 – „Mireasa‘. Emisiunea, ajunsă la sezonul 3, este prezentată de Simona Gherghe

19.00 – Observator, Sport, Meteo. Cu Alessandra Stoicescu

20.30FilmulFerdinand'. Animație, coprod., 2017

Cine nu-l cunoaște pe Ferdinand (voce: John Cena), celebrul tăuraș care, în loc să se lupte în arenă, preferă să adulmece parfumul florilor și să viseze cu ochii deschiși pe o pajiște însorită?

De data aceasta, îndrăgitul personaj animat revine pe ecrane, iar povestea reîncepe cu pașnicul nostru erou luându-și avânt ca să evadeze de la o școală spaniolă de antrenament pentru coride, unde se simte prizonier.

Ajuns la veterana academie Casa del Toro dintr-o greșeală, pentru că se apărase de o albină sâcâitoare, Ferdinand trebuie să fugă de ambițiosul matador El Primero (voce: Carlos Saldanha), care selectează el însuși cei mai fioroși tauri pentru lupte.

Însă tot ce visează Ferdinand e să se întoarcă acasă, la idilica și înmiresmata fermă a Ninei (voce: Lily Day), iar pentru a-și atinge scopul pleacă într-o aventură extraordinară împreună cu noii lui prieteni.

 

22.30 – Filmul „O noapte la muzeu'/„Night at the Museum'.

  • Comedie, coprod., 2006
  • O: Night at the Museum
  • R: Shawn Levy
  • D: Ben Stiller, Robin Williams

Larry (Ben Stiller) acceptă un job ca paznic de noapte la Muzeul de Istorie Naturală după ce ultimii trei predecesori ai săi au ieşit la pensie. În curând, el află că toate exponatele din muzeu prind viaţă în timpul nopţii.

 

 

 

Programe TV 2 iulie 2021. Recomandări Kanal D

13.00 – În căutarea adevărului. Emisiune prezentată de Ernest

15.00 – Teo Show. Cu Teo Trandafir și Bursucu

17.00 – Puterea dragostei. Cu Cristina Mihaela Dorobanțu

20.00Survivor România. Show-ul de la Kanal D se apropie de final, data ultimei ediții fiind deja anunțată!

23.30 – Serial turcesc, „La răscruce'. Superstarurile Kıvanç Tatlıtuğ (rolul Kadir) și Elçîn Sangu (Zeynep Tunc) au apărut în serialul În dragoste și în război', difuzat tot de Kanal D. Aceștia formează o distribuție de excepție în serialul „La răscruce', o poveste impresionantă despre faimă, regăsiri, alegeri, orgolii și puterea vindecătoare a dragostei, în lupta pentru supraviețuire.

 

Programe TV 2 iulie 2021. Recomandări TVR 1

13.00 – „Dragul de Raymond‘, serial cu Ray Romano în distribuție. Succesul serialului a fost demonstrat de cele nouă sezoane cu peste 200 de episoade, care au câştigat circa 90 de nominalizări la diferite premii. 

17.00 – Cooltura. Cu M. Nagâț

18.15 – un nou episod din serialul coreean „Giuvaierul palatului. Coreea cu mai bine de 500 de ani în urmă. Într-o lume dominată de bărbaţi şi de discriminări sociale, în timpul dinastiei Chosun, o femeie uimeşte printr-un destin cu totul şi cu totul ieşit din comun. Jang-Geum lucrează în bucătăria palatului regal. Cu timpul devine o prezenţă de neînlocuit.

20.00 – Telejurnal

21.10 – Filmul „Căpitanul Alatriste'

  • O: Alatriste
  • Aventuri, Spania, 2006
  • R: Agustín Díaz Yanes
  • D: Viggo Mortensen, Elena Anaya, Unax Ugalde

În secolul al XVII-lea, Imperiul spaniol era în declin. Diego Alatriste (Viggo Mortensen), aflat în slujba regelui Filip al IV-lea, luptă în Flandra. El îi salvează viaţa viitorului Conte de Guadalmedina. Trei premii Goya.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare