; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Program tv azi

Programe TV pentru azi, vineri, 18 iunie 2021

18 June 2021

Programe TV 18 iunie 2021. Citește programul TV de azi pentru posturile tv preferate. Pe TvMania găsești zilnic programele TV, emisiunile și filmele preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

 

 

 

Programe TV 18 iunie 2021. Recomandări ProTV 

15.45 – Fotbal: Suedia – Slovacia, meci în Grupa E, Euro 2020

18.45 – Fotbal: Croația – Cehia, meci în Grupa D, Euro 2020

21.45 – Fotbal: Anglia – Scoția, meci în Grupa D, Euro 2020

 

Programe TV 18 iunie 2021. Recomandări Antena 1

20.30FilmulPisicile aristocrate'. Animație, SUA, 1970

  • În inima Parisului, o milionară excentrică le lasă moştenire întreaga sa avere Ducesei, pisica ei, şi celor trei pui ai acesteia: Berlioz, Toulouse şi Marie. Majordomul lacom al femeii plănuieşte să abandoneze pisicile într-un colţ uitat de lume, pentru a intra în posesia averii. Singurii care pot salva situaţia sunt neînfricatul motan vagabond Thomas OMalley, Scat Cat şi trupa lor de pisici iubitoare de jazz.
  • Iniţial, s-a dorit ca Louis Armstrong să îşi împrumute vocea personajului Scat Cat – însă cântăreţul a renunţat la proiect.
  • Aceasta a fost ultima animaţie aprobată de Walt Disney şi primul film la care s-a lucrat după moartea lui.

22.00 – Filmul „Pinguinii domnului Popper'. Comedie, SUA, 2011

Filmul este inspirat din cartea pentru copii omoniă din 1938 a lui Richard și Florence Atwater.

Tom Popper (Jim Carrey), un dependent de muncă și obsedat de ideea de a avansa în carieră, a fost părăsit de soția lui. Tom moștenește de la tatăl lui, de care se înstrăinase, șase pinguini și își transformă apartamentul luxos într-un paradis înghețat pentru a le crea noilor locatari condiții prielnice de viață. În alt rol, Angela Lansbury.

0.00 – Chefi la cuțite (r)

 

 

 

Programe TV 18 iunie 2021. Recomandări Kanal D

20.00Survivor România. Show-ul de la Kanal D se apropie de final, iar tensiunea crește printre concurenți, atât în cazul Faimoșilor, cât și în cazul Războinicilor.

23.30 – Serial turcesc, „La răscruce'. Superstarurile Kıvanç Tatlıtuğ (rolul Kadir) și Elçîn Sangu (Zeynep Tunc) au apărut în serialul În dragoste și în război', difuzat tot de Kanal D. Aceștia formează o distribuție de excepție în serialul „La răscruce', o poveste impresionantă despre faimă, regăsiri, alegeri, orgolii și puterea vindecătoare a dragostei, în lupta pentru supraviețuire.

 

Programe TV 18 iunie 2021. Recomandări TVR 1

17.15 – un nou episod din serialul coreean „Giuvaierul palatului'. Coreea cu mai bine de 500 de ani în urmă. Într-o lume dominată de bărbaţi şi de discriminări sociale, în timpul dinastiei Chosun, o femeie uimeşte printr-un destin cu totul şi cu totul ieşit din comun. Jang-Geum lucrează în bucătăria palatului regal. Cu timpul devine o prezenţă de neînlocuit.

18.30 – „Dragul de Raymond', serial cu Ray Romano în distribuție. Succesul serialului a fost demonstrat de cele nouă sezoane cu peste 200 de episoade, care au câştigat circa 90 de nominalizări la diferite premii. 

21.10 – Filmul „Taxi 3'. Acțiune, Franța, 2003

O bandă de răufăcători, autointitulată „Banda lui Moș Crăciun', operează în oraș, dar nimeni nu are timp de ei. Fiecare personaj are alte treburi: căpitanul poliției e ocupat cu un ziarist chinez care realizează un reportaj la secție, soția detectivului Emilien îl anunță că e însărcinată, iar Daniel (Samy Nacéri), un șofer de taxi, traversează o criză amoroasă care îl împiedică să se mai gândească la altceva.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare