; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ghid tv

Programe TV pentru azi, miercuri, 7 aprilie

07 April 2021

Programe TV  7 aprilie 2021. Citește programul TV de azi pentru posturile tv preferate. Pe TvMania găsești zilnic programele TV, emisiunile și filmele preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

 

 

Programe TV  7 aprilie 2021. Recomandări ProTV 

20.30Imperiul leilor 

22.30Recrutul / The recruit spune povestea unui absolvent strălucit, James Clayton (Colin Farrell), curtat de Serviciile Secrete americane. Tânărul este abordat de agentul Walter Burke (Al Pacino), care îl convinge să devină recrut. O dată ajuns în structura CIA, Clayton începe un program dur de pregătire. La final, el primește misiunea de a-l seconda pe Burke în tentativa de a descoperi o „cârtiță', adică un spion infiltrat în rândurile CIA.

 

Programe TV  7 aprilie 2021. Recomandări Antena 1

20.30iUmor, 2021, Șerban Copoț și Dan Badea prezintă showul jurizat de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

 

 

Programe TV  7 aprilie 2021. Recomandări Kanal D

20.00 – Un episod cutremurător din Hercai este difuzat astăzi.

23.15 Asta-i România. Emisiune prezentată de Mihai Ghiță 

 

Programe TV  7 aprilie 2021. Recomandări TVR 1

18.30Rapid București și SCM Râmnicu Vâlcea sunt adversare azi, miercuri, 7 aprilie, într-un meci din etapa a 15-a în Liga Florilor la handbal.

De la 23.00 este programat primul episod din serialul Blochin: La granița legii, un serial polițist nemțesc lansat în 2015. În Berlinul zilelor noastre, poliţistul Henry Blochin are un trecut întunecat care nu-i dă pace. Când avea 14 ani şi trăia în lumea interlopă berlineză, a fost împuşcat şi s-a trezit la morgă, fără să-şi mai amintească ceva despre viaţa lui de până atunci. A adoptat numele unui fotbalist, a început o viaţă nouă şi a intrat în poliţie. Dar uciderea unui traficant de droguri pe care Blochin l-a cunoscut cândva declanşează o anchetă complicată, care-i implică pe Henry şi pe şeful lui, Dominik, într-un şir de evenimente neprevăzute şi foarte ameninţătoare.

 

 

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare