; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Program tv azi

Programe TV pentru azi, marți, 29 iunie 2021

29 June 2021

Programe TV 29 iunie 2021. Citește programul TV de azi pentru posturile tv preferate. Pe TvMania găsești zilnic programele TV, emisiunile și filmele preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

 

 

 

Programe TV 29 iunie 2021. Recomandări ProTV 

10.30 – Vorbește lumea

Vara a venit cu forțe proaspete în matinalul care aduce energia la cafea, de luni până vineri, de la 10:30. Cove i-a primit alături de el pe Viviana, Theo Rose, Coțofană și Veverița. Acestora li s-au alăturat până acum Sore și Jorge, timp de câte o săptămână. 

Vineri, în ultima zi în gașcă, Jorge a lansat un nou single, „Dont give up', și i-a provocat atât pe cei din platou, cât și pe cei de acasă să danseze alături de el pe Tik Tok. Finalul emisiunii „Vorbește lumea' a fost unul încărcat de bucurie după frumoasa experiență, dar și de o surpriză muzicală, acesta cântând alături de Vivi, Theo și Veve piesa ‘Super femei’.

De luni, cea mai tare gașcă a verii are o nouă colegăCosmina Păsărin li se alătură celor 5 simpatici pentru a afla alături de ei cele mai interesante informații, pentru a trece împreună cu ei prin cele mai amuzante provocări și pentru a aduce voia bună celor de acasă. 

15.00 – La Măruță. Emisiune prezentată de Cătălin Măruță

18.00 – Ce spun românii. Emisiune prezentată de Cabral

18.45 – Fotbal: Anglia – Germania, meci în Euro 2020

21.00 – Știrile Pro TV

21.45 – Fotbal: Suedia – Ucraina, meci în Euro 2020

 

Programe TV 29 iunie 2021. Recomandări Antena 1

20.30Emisiunea „Poftiți pe la noi: Poftiți la circ!’, reality-show prezentat de Nea Mărin

1.15 – Filmul „Pantera roz'/„The Pink Panther'

  • O: The Pink Panther
  • comedie, SUA/Czech Republic, 2006
  • R: Shawn Levy
  • D: Steve Martin, Kevin Kline, Jean Reno, Emily Mortimer, Henry Czerny, Kristin Chenoweth, Roger Rees

Antrenorul echipei de fotbal a Franței este ucis cu o săgeată otrăvită, imediat după o victorie importantă a echipei sale. În haosul care urmează asasinării, inelul cu neprețuitul diamant roz supranumit „Pantera roz' dispare de pe degetul logodnicei antrenorului, frumoasa Xania (Beyoncé Knowles). Inspectorul-șef (Kevin Kloine) al poliției din Paris îl desemnează pe inspectorul Jacques Clouseau (Steve Martin) să găsească asasinul și îl trimite pe jandarmul Gilbert Ponton (Jean Reno) să-i supravegheze fiecare pas lui Clouseau.

 

Programe TV 29 iunie 2021. Recomandări Kanal D

13.00 – În căutarea adevărului. Emisiune prezentată de Ernest

15.00 – Teo Show. Cu Teo Trandafir și Bursucu

17.00 – Puterea dragostei

20.00Hercai. Un nou episod al serialului turcesc cu Ebru Șahin.

23.00 – 40 de întrebări cu Denise Rifai

 

Programe TV 29 iunie 2021. Recomandări TVR 1

13.00 – „Dragul de Raymond‘, serial cu Ray Romano în distribuție. Succesul serialului a fost demonstrat de cele nouă sezoane cu peste 200 de episoade, care au câştigat circa 90 de nominalizări la diferite premii. 

17.00 – Emisiunea „România 9'. Cu Ionuț Cristache

18.15 – un nou episod din serialul coreean „Giuvaierul palatului. Coreea cu mai bine de 500 de ani în urmă. Într-o lume dominată de bărbaţi şi de discriminări sociale, în timpul dinastiei Chosun, o femeie uimeşte printr-un destin cu totul şi cu totul ieşit din comun. Jang-Geum lucrează în bucătăria palatului regal. Cu timpul devine o prezenţă de neînlocuit.

21.30 – Telecinemateca: „Întoarcerea din iad'

  • O: Vivo per la tua morte
  • western, coprod., 1968
  • R: Camillo Bazzoni
  • D: Steve Reeves, Ivan Scratuglia

Mike Sturges (Steve Reeves) și Roy (Ivan Scratuglia), fratele lui mai mic, sunt închiși în Penitenciarul Yuma sub acuzația că ar fi jefuit un tren. Acolo sunt supuși unor tratamente dure înainte ca Mike să evadeze şi să plănuiască răzbunarea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare