; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ghid tv

Programe TV pentru azi, duminică, 25 aprilie

25 April 2021

Programe TV 25 aprilie 2021. Citește programul TV de azi pentru posturile tv preferate. Pe TvMania găsești zilnic programele TV, emisiunile și filmele preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

 

 

Programe TV 25 aprilie 2021. Recomandări ProTV 

20.00 – Battleship: Invazia (Battleship; SF, SUA, 2012)

În timpul unui exercițiu militar naval, o flotă internațională de lup­tă este pusă în situația de a ține piept unei armate extrateres­tre care o atacă din senin. Filmul este inspirat dintr-un cunoscut joc. Din distribuție, Alexander Skars­­gård și Liam Neeson.

22.15 –  Parazit (Parasite; Thriller, Coreea de Sud, 2019)

Lăcomia și discriminarea socială sunt punctele de plecare ale poveștii sud-coreene răsplătite cu patru premii Oscar și două nominalizări.

Familia Kim – tatăl, mama și cei doi copii (Woo-sik Choi și So-dam Park) – trăiește de pe o zi pe alta în subsolul unei case dintr-un cartier sărac al Seului. Deși miros la propriu a sărăcie, se complac în această situație, preferând la apeleze la înșelătorii pentru a face rost de bani. De cealaltă parte, familia Park trăiește într-o casă modernă și se bucură de luxul pe care-l oferă averea. Destinele celor două familii se întretaie dramatic, într-un mod tulburător.

Pelicula a scris istorie, fiind primul film străin care a câștigat Oscarul pentru Cel mai bun film.

 

Programe TV 25 aprilie 2021. Recomandări Antena 1

20.00 – Chefi la cuțite

23.00 – iUmor (r)

 

Programe TV 25 aprilie 2021. Recomandări Kanal D

20.00Survivor România

23.30 Mireasa din Rusia (The Russian Bride, Dramă, Marea Britanie, 2001)

Christopher (Jason Watkins), un bărbat între două vârste, se căsătorește cu rusoaica Natasha (Lia Williams). Cei doi locuiesc, împreună cu soacra mică, Dora (Sheila Hancock), într-o casă din Londra. Natasha este supărată pentru că soțul ei, neinteresat de ea din punct de vedere sexual, o tratează ca pe o servitoare. Lucrurile se complică o dată cu apariția în scenă a lui Eddie (Douglas Hodge), un actor șomer, care vrea să o seducă pe Natasha.

Programe TV 25 aprilie 2021. Recomandări TVR 1

21.10 Vedeta populară. Astăzi, 25 aprilie, începe sezonul șase al emisiunii prezentate de Iuliana Tudor la TVR 1.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare