; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

4 (1)

Programe speciale TVR 2 cu Fuego, dedicate zilei Naționale

30 November 2020

Paul Surugiu- Fuego este cunoscut pentru dragostea sa față de țară și de valori. Astfel, el are pregătite momente speciale pentru publicul său, la TVR 2, locul în care moderează cu succes, de doi ani, un show tv special „DRAG DE ROMÂNIA MEA'. Astfel, va celebra Ziua României în avans, duminica aceasta, 29 noiembrie, de la ora 15.00. cu o ediție în care veți avea parte de lecții de viață și de patriotism, de idei interesante și de muzică specială.

Astfel, Fuego a pregătit un interviu de colecție alături de maestrul Dorel Vișan. Marele actor român va vorbi despre românism, despre poezie și despre pasiunea sa pentru agricultură, chiar din grădina lui, când ne va arăta via sa și va povesti despre pasiunea pentru apicultură.

Cu melodii patriotice și cu o frumoasă istorie între mamă și fiică, sosesc la Fuego în emisiune Mariana și Adriana Anghel. Acestea vor cânta despre țară și vor povesti despre relația lor și vor face un duet de colecție alături de Paul Surugiu. Cu melodii patriotice vine și Viorica Macovei, din Bucovina. Trubadurul Vasile Șeicaru ne va emoționa cu gândurile sale, cu poezia muzicii și cu șlagărele sale, iubite și fredonate de toată țara. Mai mult, alături de Fuego, acesta a pregătit un moment special, patriotic și răvășitor. Le veți cunoaște duminică și pe FETELE DIN BOTOȘANI, trei artiste talentate, care cântă împreună și care sunt una dintre revelațiile folclorului autentic din ultimii ani. Ele ne aduc cântece iubite și apreciate, un duet cu Fuego și emoții de la ele de-acasă, din Botoșani.

De asemenea, de Ziua Națională a României, Fuego vine cu program special la TVR 2, de la ora 13.30.  Astfel, de 1 decembrie, veți avea parte de un show altfel. De această dată, puteți urmări selecțiuni din concertul aniversar al lui Paul Surugiu-Fuego, de la Sala Palatului, în care artistul a celebrat România și cei 25 de ani de carieră artistică. Concertul va fi unul captivant, o trecere prin mai multe tablouri artistice, cu șlagăre, dar și folclor autentic, din mai multe zone precum Banat, Moldova, Maramureș sau Ardeal. Nu vor lipsi momentele speciale cu muzică patriotică, de-a dreptul înălțătoare.

Paul va dansa, va face sincroane, se va emoționa, va fi alături de publicul său și va face, așa cum îi este specific, show, pe scenă urcând peste 80 de artiști, de la dansatori la invitați speciali.  El va fi acompaniat de Orchestra Fraților Advahov din Chișinău, dar și de Angry Band. De asemenea, veți vedea duete senzaționale alături de Irina Loghin, Mioara Velicu, Oana Lianu, dar și de Surorile Osoaianu și Nicolae cu Isidor Glib, din Basarabia.

FUEGO, colaborare inedită una dintre cele mai bune soprane din lume 

Fuego nu încetează niciodată să ne surprindă și să ofere o multitudine de lucruri speciale. Așa se face că tot de Ziua Națională a României, va lansa un videoclip eveniment, pe canalul său oficial de Youtube. Este vorba despre un duet spectaculos alături de cea mai bună soprană a lumii de la ora actuală, ELENA MOȘUC. Acesta este premiul pe care artista l-a câștigat in 2019 – OSCAR DELLA LIRICA, cele mai importante și mai apreciate premii din industria muzicii clasice, echivalentul Oscarurilor din cinematografie.

Elena Moșuc este soprană de origine română, un fenomen al muzicii clasice pe întreaga planetă, cântând, de ani buni, pe mai toate scenele lumii, sub bagheta celor mai importanți și mai apreciați dirijori. Colaborarea s-a născut după ce Fuego a invitat-o pe Elena Moșuc la emisiunea sa de la TVR 2, acolo unde au realizat momente remarcabile, ce se vor difuza la începutul anului. Piesa pe care cei doi o lansează pe 1 decembrie este compusă de maestrul Jolt Kerestely, la 86 de ani și este cu adevărat o capodoperă componistică, pe versurile lui Narcis Constantin Avădănei. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare