; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

130776_0015

Programe speciale la Disney Channel şi Disney Junior în februarie

06 February 2014

În luna februarie, Disney Channel şi Disney Junior pregătesc surprize pentru micii telespectatori şi familiile lor.

DISNEY CHANNEL
ATRAC
ŢIILE PRINCIPALE DIN PROGRAM Februarie 2014

 “Jessie” – Sezonul al treilea are lansarea duminică, pe 23 februarie, la ora 10.30. Primul episod din noul sezon este înfricoşător: episodul se numeşte Fantoma Bummers; Jessie şi copiii nu sunt invitaţi la petrecerea de Halloween din clădire aşa că fac propria petrecere. Sunt eliberate fantome reale şi demoni atfel că Jessie şi ceilalţi devin vânători de fantome.

Baftă Charlie” – În noile episoade din Baftă Charlie, difuzate în fiecare sâmbătă din februarie la 10:00 doar la Disney Channel, Teddy îl întâlneşte pe Beau în timp ce îl ajută pe Bob cu afacerea. Beau este interpretat de Luke Benward, vedeta din filmul original Cloud 9 ce va avea premiera la Disney Channel în luna martie. Poate fi începutul a ceva măreţ, nu-i aşa?

Copiii bionici” – Un nou serial are lansarea luna aceasta, la Disney Channel. Protagoniştii serialului de comedie sunt Chase, Adam şi Bree – clone bionice de înaltă tehnologie, fiecare cu abilităţi speciale unice. Ei sunt ţinuţi într-un laborator secret, dar încep să realizeze că au viaţă şi nu sunt doar arme militare. Lansarea serialului începe cu un episod dublu sâmbătă 8 februarie la 13:55 şi continuă cu un episod în premieră în fiecare sâmbătă şi duminică, la aceeaşi oră. În deschidere, în episodul dublu numit Crush, Chop şi Burn Leo, în vârstă de 14 ani se mută în conacul tatălui vitreg, începe să caute prin împrejurimi şi îi găseşte pe Adam, Bree şi Chase, trei fraţi bionici, care trăiesc într-un laborator sub casă.

Cărţile poştale ale lui Mickey Mouse” – Mickey începe să călătorească dar a promis pentru Disney Channel că va trimite cărţi poştale de peste tot! Disney Channel combină călătoriile şi episoadele de vacanţă ale serialelor favorite precum Ciudăţeni, Jessie şi Desene cu Mickey Mouse în două părţi de la 09:30 şi 16:00.

Sirenele Mako” – Noul serial Sirenele Mako are premiera sâmbătă, 15 februarie, la ora 09:00. Tinerele sirene poznaşe, Lyla, Nixie şi Sirena, gardienii Insulei Mako, nu reusesc să îl oprească pe Zac, în vârstă de 16 ani, să nu cadă în Piscina sacră a Lunii şi să devină o sirenă. Decât să fie pentru totdeauna alungate, sirenele trebuie să obţină picioare, să se aventureze pe pământ şi să îi ia înapoi noile puteri ale lui Zac.

Ziua îndrăgostiţilor” – Ziua Îndrăgostiţilor este cea mai romantică zi din an. Disney Channel sărbătoreşte cu episoade pline de dragoste din serialele preferate precum “Câinele Blogger” şi “Baftă Charlie” de la 15:15, urmate de filmul romantic “Tocilarul Fermecător” la 19:20.

Starul filmului original Disney Channel, Matt Prokop este deja în familia Disney Channel, cu roluri în seriale de succes precum Hannah Montana (în rolul lui Troy), în rolul lui Evan din Baftă Charlie şi în rolul lui Jimmie din filmul de succes Liceul Muzical 3: Absolvirea. Sarah Hyland (Modern Family) interpretează rolul lui Dylan Schoenfield, fata celebră din Academia Woodlands, care îşi scapă din greşeală geanta scumpă în fântâna mall-ului. Ea este surprinsă când tocilarul Josh Rosen (Prokop) încearcă să o recupereze pentru ea. Dar la schimb pentru salvarea genţii, Dylan trebuie să fie subiectul documentarului lui Josh. Ea speră că filmul o va ajuta în campanie pentru a fi aleasă regina Blossom, în plus revendicarea câştigurilor este scopul ei principal în viaţă! Ei încep să se cunoască mai bine şi Josh hotăreşte că filmul trebuie să o prezinte în mod real pe Dylan lumii. Cum va reacţiona Dylan când va vedea cum o percepe lumea?

DISNEY JUNIOR
ATRACŢIILE PRINCIPALE DIN PROGRAM Februarie 2014

 “Sofia Întâi” – Disney Junior aduce în premieră episoade nou-nouțe în fiecare sâmbătă, începând cu un episod special de 45 minute din “Palatul Plutitor”, sâmbătă, 1 februarie la ora 18:10.

În Sofia Întâi: Palatul Plutitor, amuleta Sofiei o transformă în sirenă. Palatul plutitor al familiei sale blochează lumina soarelui, punând în pericol regatul sirenelor. Va putea Sofia să mute palatul cu ajutorul Prințesei Ariel?

Și, pentru un deliciu și mai mare al fanilor Prințesei, va avea loc o paradă a Prințeselor Disney de luni până vineri la ora 10:00, în perioada 3-14 februarie, în cadrul episoadelor Sofia Întâi.

A fost odată ca niciodată” – Februarie este luna basmului la Disney Junior, cu episoade din “A fost odată ca niciodată”, la sfârșit de săptămână, începând de sâmbătă, 8 februarie și duminică, 9 februarie, la ora 10:25.

În fiecare săptămână veți vedea un nou episod de basm din serialul vostru favorit marca Disney Junior, precum Jake și Pirații din Țara de Nicăieri, Henry Dragomonstru și Clubul lui Mickey Mouse în ziua de sâmbătă, urmat de un maraton de aventuri de basm din Doctorița Plușica, Zou, E timpul pentru Justin și Sofia Întâi.

Doctoriţa Pluşica” – Sezonul doi se lansează pe Disney Junior sâmbătă, 2 februarie, la ora 09:50, cu un episod intitulat Doctorița se mobilizează'.

Doctoriţa merge la doctor” – Avem vești minunate pentru fanii Doctoriței Plușica luna aceasta: nu numai că se lansează al doilea sezon la începutul lunii, ci avem reluări ale episoadelor din “Doctorița merge la doctor”, de luni până vineri începând cu luni, 24 februarie la ora 08:50.

Doamna şi vagabondul” – Unul dintre cele mai frumoase filme clasice marca Disney are premiera la Disney Junior în această lună. Un film de referință, iubit de generații întregi de spectatori, se lansează pe Disney Junior sâmbătă, 22 februarie, ora 17:45.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare