Homepage  / Televiziune

Ce filme puteți urmări de Paște 2022 la televizor

Ce filme puteți urmări de Paște 2022 la televizor

de Andra Stana,

Paștele vine cu patru zile de sărbătoare la TV. În cele ce urmează, vedeți ce filme au programat posturile tv pentru perioada Paștelui în 2022.

Update 19 aprilie 2022. Programul Antena 1 a suferit modificări; informațiile actualizate se regăsesc în materialul următor. Schimbările au vizat filmele pe care postul le difuzează vineri, 22 aprilie.

Știrea inițială: Iată ce filme vor fi difuzate de posturile tv de la noi în perioada vineri, 22 aprilie – luni, 25 aprilie. Sunt, desigur, multe filme tematice de Paște, dar și-au făcut loc și drame, comedii sau filme de acțiune.

Pe lângă filmele care pot fi urmărite la TV în această perioadă, am pregătit și o listă cu cele mai bune filme de Paște.

Recomandări filme la TV, vineri 22 aprilie

Nuntă a la grec 2

My Big Fat Greek Wedding 2/Nuntă a la grec 2” (2016) se vede la Film Now, la ora 20.00. Filmul regizat de Kirk Jones îi are în distribuție pe Nia Vardalos, John Corbett, Michael Constantine.

Un secret bine păzit al familiei Portokalos iese la iveală: părinții Toulei (Nia Valdalos) nu au fost niciodată căsătoriți cu acte în regulă. În acest timp, Toula face eforturi să-și condimenteze relația cu Ian (John Corbett). Totodată, ea are probleme şi cu fiica ei, Paris.

Unde dai şi unde crapă

„Snatch / Unde dai și unde crapă” (2000) este în programul Filmcafe în seara de vineri, 22 aprilie. Filmul regizat de Guy Ritchie începe la 20.00. În distribuție îi regăsim pe Brad Pitt, Benicio Del Toro, Dennis Farina, Vinnie Jones și Jason Statham.

Gangsterul Frankie Four Fingers (Benicio Del Toro) e urmărit de nişte hoţi care vor să îi sustragă un diamant furat. Giuvaierul pare în siguranţă cât Frankie îl ţine într-o servietă pe care şi-a prins-o de mână cu cătuşe. Şi în lumea meciurilor de box lucrurile se precipită odată cu intrarea în „scenă” a lui Mickey (Brad Pitt).

Internul

„The Intern / Internul” (2015), cu Robert De Niro și Anne Hathaway în rolurile principale, se vede la Pro Cinema, de la ora 20.30. Filmul este regizat de Nancy Meyers.

Ben (Robert De Niro) este văduv, are 70 de ani și este plictisit de viața de pensionar. Hotărât să scape de monotonie, el își trimite CV-ul pentru un post de senior stagiar la un site online de modă, înființat și condus de Jules Ostin (Anne Hathaway). Contrar așteptărilor, este acceptat pentru stagiatură și este desemnat să lucreze împreună cu Jules, care nu prea îl priveşte cu ochi buni.

În alte roluri apar Rene Russo şi Adam Devine.

Exodus: Zei și regi

„Exodus: Gods and Kings / Exodus: Zei și regi” (2014) este propunerea Antenei 1 pentru seara de vineri, 22 aprilie. Filmul începe la ora 23.00 (inițial, acesta apărea în programul Antena 1 de la ora 20.30, n.r.).

În distribuție, Christian Bale, Joel Edgerton, Aaron Paul, Sigourney Weaver.

Ridley Scott ne poartă în vremuri imemoriale, descriind exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinței, sub conducerea lui Moise.

Sângerează pentru visul tău!

„Bleed for This / Sângerează pentru visul tău!” (2016), în regia lui Ben Younger, este difuzat de HBO, la ora 21.00. În distribuția filmului biografic apar Miles Teller, Aaron Eckhart, Katey Sagal și Ciarán Hinds.

Campionul mondial la box Vinny Pazienza (Miles Teller) are un accident de mașină în urma căruia coloana vertebrală îi este distrusă. În ciuda recomandărilor medicale, un antrenor (Aaron Eckhart) decide să-l ajute pe Vinny să-și revină.

Tonul perfect

Comedia muzicală „Pitch Perfect / Tonul perfect” (2012) se vede la DIVA, de la ora 21.00. Filmul îi are în distribuție pe Anna Kendrick, Brittany Snow și Rebel Wilson.

Beca (Anna Kendrick), studentă în primul an la Universitatea Barden, este cooptată într-un grup a capélla, format din fete. Deşi nu este atrasă de idee, fata acceptă după ce-l cunoaşte pe Jesse (Skylar Astin), membru al grupului rival, format din băieţi.

Harold și Kumar evadează din Guantanamo Bay

Comedia „Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay / Harold și Kumar evadează din Guantanamo Bay” (2008) este în grila AMC în seara de vineri, 22 aprilie. Începe la ora 22.00.

În timpul unei călătorii spre Amsterdam, Harold (John Cho) şi Kumar (Kal Penn) sunt confundaţi cu nişte terorişti. Ca urmare, sunt închişi la Guantanamo Bay, de unde evadează pentru a-şi dovedi nevinovăţia.

În alt rol apare Rob Corddry.

Patimile lui Hristos

„The Passion of the Christ / Patimile lui Hristos” (2004), în regia lui Mel Gibson, se vede la TVR 1, în Vinerea Mare, de la ora 22.10. Filmul îl are în rolul principal pe James Caviezel.

Filmul lui Mel Gibson face referire la ultimele douăsprezece ore din viaţa lui Iisus Hristos. În Grădina Ghetsmani, Iisus (James Caviezel) e trădat de Iuda Iscarioteanul. Condamnat pentru blasfemie, e dus în faţa guvernatorului roman Pilat, care pune în mâinile mulţimii soarta Mântuitorului.

În alte roluri, Maia Morgenstern (Fecioara Maria) şi Monica Belucci (Maria Magdalena).

În 2005, Mel Gibson a eliminat şase minute din peliculă, cuprinzând imagini considerate prea violente din timpul crucificării lui Iisus Hristos.

Nominalizări la Oscar pentru imagine, coloană sonoră şi machiaj.

Iisus din Nazareth (II)

Lansată în anul 1977, drama regizată de Franco Zeffirelli îi are în distribuție pe Robert Powell, Laurence Olivier, Anthony Quinn. „Jesus of Nazareth / Iisus din Nazareth (II)” este în programul Antenei 1, la ora 20.30. (inițial, filmul apărea în programul Antena 1 de la ora 23.30, n.r.)

Dramă biblică și amplă evocare a vieții și suferințelor lui Iisus Hristos, de la naștere până la răstignire.

https://www.youtube.com/watch?v=36ZD1LjxGLo

Minute pierdute

„10 Minutes Gone / Minute pierdute” (2019) este în programul Pro TV, de la ora 0.00. Filmul de acțiune este regizat de Brian A. Miller. Distribuția îi cuprinde pe Bruce Willis, Michael Chiklis, Meadow Williams.

Frank Sullivan (Michael Chiklis), expert în jafuri, nu avut probleme la „job” până-n ziua în care fratele lui este ucis, iar el se trezește fără să își amintească nimic. Pentru șeful lui, Lord Rex (Bruce Willis), nimic din toate astea nu contează.

Recomandări filme la TV, sâmbătă, 23 aprilie

Zeii Egiptului

„Gods of Egypt/Zeii Egiptului” (2016), cu Gerald Butler în rolul principal, se vede sâmbătă, 23 aprilie, la Pro TV. Filmul fantastic începe la ora 20.00.

Zeul Ra a împărțit Egiptul în două și i-a făcut pe fiii săi, Set (Gerard Butler) și Osiris, stăpâni pe câte o parte. Set și-a ucis însă fratele, a preluat puterea și a aruncat țara în haos. Singurul care îl mai poate învinge pe Set e Horus, dar are nevoie de ajutorul unui muritor.

Sfântul Petru

„Imperium: San Pietro / Sfântul Petru” se vede la Național TV, de la ora 20.00. O producție Italia, 2005, drama este regizată de Giulio Base. În distribuție apar Omar Sharif, Daniele Pecci, Flavio Insinna și Claudia Koll.

Filmul urmăreşte viaţa Sfântului Petru (Omar Sharif), din momentul răstignirii lui Iisus Hristos până la moartea sa, tot pe cruce. Sunt incluse fapte din Noul Testament, precum des­părţirea apostolilor şi întâmplă­rile dramatice prin care Petru trece după ce ajunge la Roma.

Șacalul

„The Jackal / Șacalul” este filmul în care îi putem vedea cum joacă împreună pe Bruce Willis, Richard Gere și Sidney Poitier. Thrillerul lansat în 1997 este în programul Filmcafe, de la ora 20.00.

Șacalul (Bruce Willis) e un asasin profesionist ca­­re ucide cu sânge rece. Pu­țini sunt cei care l-au văzut și au ră­­mas în viață. Printre ei, Declan Mulqueen (Richard Gere), un luptător în Armata Re­­pu­­blica­nă Irlandeză (IRA), acum în puș­­cărie. În alt rol, Diane Venora.

Cele 10 porunci (I)

TVR 2 a programat sâmbătă, 23 aprilie, de la 20.10, filmul „The Ten Commandments / Cele 10 porunci (I)” (2006).

Când un oracol pre­ves­tește nașterea unui copil care va de­veni prințul Egiptului, faraonul (Paul Rhys) ordonă ca toți bebelușii de sex masculin să fie uciși. Toți copiii sunt masa­crați, mai puțin Moise (Dougray Scott), fiul unei sclave.

Maria Magdalena

„Mary Magdalene / Maria Magdalena” (2018), în regia lui Garth Davis, este programat de Pro Cinema, de la ora 20.30. În distribuție apar Rooney Mara, Joa­quin Phoenix și Chiwetel Ejiofor.

Evenimentele se pe­trec în Țara Sfântă, seco­lul I. Tâ­năra Maria Magdale­na (Rooney Ma­ra), pleacă din satul natal, sfi­dându-și familia tra­dițională, pentru a se alătura unei noi miș­cări sociale radicale. Ea aderă la grupul condus de Iisus din Nazaret (Joaquin Phoenix).

Regina

TVR 1 a programat „The Queen / Regina” (2006) în seara de sâmbătă, 23 aprilie, de la 21.10. Filmul îi are în distribuție pe Michael Sheen, Helen Mirren și James Cromwell.

În mai 1997, Tony Blair (Michael Sheen) o vizitează pe Regina Elisabeta (Helen Mirren, Oscar pentru rol), cu ocazia numirii lui ca premier. Patru luni mai târziu, pe când Familia Regală se află în Scoția, vestea morții Prințesei Diana tulbură Anglia. Doar Regina rămâne rece, tratând totul ca pe o afacere de familie, spre nemulțumirea lui Blair, care încearcă să îndemne Familia Regală să comunice mai mult cu publicul.

Va curge sânge

„There Will Be Blood / Va curge sânge” (2008) se vede la TV 1000, de la ora 22.00. Filmul este regizat de Paul Thomas Anderson, iar distribuția este formată din Daniel Day-Lewis, Dillon Freasier, Paul F. Tompkins.

La începutul secolului XX, afaceristul Daniel Plainview (Da­niel Day-Lewis, premiul Oscar pentru rol) află că în zona oră­șe­lului Little Boston, din California, s-a găsit petrol. Încercând să pu­nă mâna pe pământurile local­ni­cilor fără să dea prea multe in­formații, el intră în conflict cu carismaticul predicator Eli Sunday (Paul Dano), care ar vrea ca biserica lui să profite de pe urma „aurului negru”.

Scenaris­tul și regizorul Paul Thomas Anderson (nominalizat la Oscar la ambele categorii) a declarat că a urmărit filmul „Comoara din Sierra Madre” câteva nopți la rând înainte de turnarea peliculei „Va curge sânge”. Încă un premiu Oscar pentru imagine și alte șase nominalizări.

Contele de Monte Cristo

Sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 22.30, Pro TV difuzează „The Count of Monte Cristo / Contele de Monte Cristo” (2002). În regia lui Kevin Reynolds, filmul îi are în distribuție pe James Caviezel și Guy Pearce.

Îndrăgostit de frumoasa Mercedes (Dagmara Dominczyk), Edmond Dantes (Jim Caviezel) plănuiește să o ceară în căsătorie. Prietenul său, Mondego (Guy Pearce), care aspiră în secret la iubirea tinerei, îl trădează, acuzându-l în fața autorităților că ar fi bo­napartist. Dantes e întemni­țat în închisoarea Chateau D’lf.

După 13 ani, Dantes evadează și, „înnobilat” cu titlul de Conte de Monte Cristo, vrea să se răzbune.

Capcana

„Snitch / Capcana” (2013) se vede la Prima TV, de la ora 20.00. În film joacă Dwayne Johnson, Susan Sarandon, Jon Bernthal.

Jason Collins (Rafi Ga­vron) este prins cu pastile ecstasy și riscă o pedeapsă de zece ani de închisoare. Tatăl său, John (Dwayne Johnson), știe că băiatul lui nu este traficant și se infiltrează în­tr-un cartel de droguri pentru a încerca să îl scape pe fiu de pușcărie.

Iisus din Nazareth (ultima parte)

Ultima parte din „Jesus of Nazareth / Iisus din Nazareth” (1977) se vede la Antena 1, de la ora 0.30.

Dramă biblică și amplă evocare a vieții și suferințelor lui Iisus Hristos, de la naștere până la răstignire.

Filme la TV în Duminica Paștelui, 24 aprilie

Nonconformiștii

„Revolutionary Road / Nonconformiștii” (2008) este o dramă regizată de Sam Mendes, cu Leonardo Dicaprio, Kate Winslet și Kathy Bates în distribuție. Pelicula se vede la TV 1000, de la ora 20.00, în Duminica Paștelui, pe 24 aprilie.

Frank (Leonardo DiCaprio) şi April (Kate Winslet) ascund frustrări legate de relaţia şi de carierele lor. Refuzând să se conformeze stilului de viaţă dictat de societatea americană, ei visează să plece în Franţa.

Adaptare după romanul lui Richard Yates, filmul a primit trei nominalizări la Oscar (cel mai bun actor în rol secundar – Michael Shannon, scenografie şi costume) şi are un Glob de Aur (pentru Kate Winslet), din patru nominalizări.

Grace de Monaco

„Grace of Monaco” (2014) se vede la Prima TV, de la ora 22.30. În regia lui Olivier Dahan, în film apar Nicole Kidman, Tim Roth și Roger Ashton-Griffiths.

Aflată în plină ascensiune la Hollywood, actrița Grace Kelly (Nicole Kidman) se căsătorește cu prinţul Rainier (Tim Roth). Şase ani mai târziu, captivă în­tr-o căsătorie nereuşită, prinţesa primeşte o nouă şansă de a se întoarce la actorie.

Drumul dreptății

Filmul „3:10 to Yuma / Drumul dreptății” (2007) se vede duminică, 24 aprilie, la AMC. Filmul cu Christian Bale în distribuție începe la ora 20.00.

Dan E­vans (Christian Bale), un vete­ran al Răz­­boiului Civil împovărat de datorii, este martor la cap­turarea faimosului nelegiuit Ben Wade (Russell Crowe), apoi acceptă să îl escorteze pe acesta la trenul de 3:10 către judecătoria din Yuma. Motivul pentru care o face e recompensa de 200 de dolari, care l-ar scoa­te din necaz.

Filmul are două nominalizări la premiile Os­car, pentru coloană sonoră şi sunet.

Mănâncă, roagă-te, iubește

Filmul „Eat Pray Love / Mănâncă, roagă-te, iubește” (2010) poate fi urmărit la Warner TV duminică, 24 aprilie, de la ora 20.20. În film apar, pe lângă Julia Roberts, și Javier Bardem, Richard Jenkins, Billy Crudup.

Adaptare după memoriile lui Elizabeth Gilbert. Liz (Julia Roberts) divorţează şi pleacă într-o călătorie în jurul lumii. Astfel, ea descoperă plăcerea de a mânca în Italia, puterea rugăciunii în India şi dragostea în Indonezia.

Misterul Înălțării

„Risen / Misterul Înălțării” (2016), cu Joseph Fiennes în principal, se vede la Pro Cinema, de la 20.30.

Clavius (Joseph Fiennes), un tribun roman, și Lucius (Tom Felton), ajutorul lui, primesc misiunea de a afla adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu trupul lui Iisus (Cliff Curtis, în film poartă numele ebraic, Yeshua) în săptămânile de după crucificare și de a demonstra că zvonurile despre un Mesia ridicat la cer sunt, de fapt, minciuni. În timp ce încearcă să-și ducă misiunea la bun sfârșit, Clavius aude de la toţi martorii că Iisus a fost un profet binefăcător cu puteri supranaturale. În scurt timp, tribunul începe să aibă îndoieli legate de credința sa… În rolul Pilat din Pon, Peter Firth.

Misiune sângeroasă

„Bleeding Steel / Misiune sângeroasă” (2017) este în programul Filmcafe, de la ora 22.00. Filmul de acțiune îi are în distribuție pe Jackie Chan, Show Lo și Na-Na OuYang.

Lin Dong (Jackie Chan), un agent special, protejează o cercetătoare care face inves­tigații în domeniul lon­gevității. Savanta e în pericol din cauza unui gangster care își dorește mai repede decât restul lumii re­zul­tatele cercetărilor.

Frații Grimm

„The Brothers Grimm / Frații Grimm” (2005) se vede la Film Now, de la ora 22.10. În film apar Matt Damon, Heath Ledger.

În vremea lui Napoleon, frații Jake (Heath Ledger) și Will (Matt Damon) ajung în satul Marbaden, unde zece femei sunt date dispărute. Ei pătrund în pădurea Reginei Oglindă (Monica Bellucci), care sacrifica fete pentru a rămâne tânără. În alt rol, Lena Headey.

Ispășire

Atonement / Ispășire”, drama cu Keira Knightley în rol principal, poate fi urmărită la HBO 2, de la 22.15. În alte roluri, James McAvoy și Saoirse Ronan.

În 1935, Briony (Saoirse Ronan, nominali­zare Oscar) şi sora sa Cecilia (Keira Knightley) duc o viaţă fără griji la un conac. Briony, o fată cu imaginaţie bo­ga­tă, îl acuză pe Robbie, fiul unei angajate și iubitul Ceciliei, de o faptă gravă. Ecra­nizare după Ian McEwan.

Scarface

Scarface” (1983) se vede la AMC, de la 22.20. Filmul regizat de Brian De Palma îi are în rolurile principale pe Al Pacino, Steven Bauer și Michelle Pfeiffer.

Tony Montana (Al Paci­no), un criminal cubanez refugiat în Florida, avansează rapid în rândul gangsterilor, lăsând în urmă o mulțime de cadavre. Până la urmă, cade și el victimă lumii în care trăiește.

Remake al filmului omonim din 1932. Trei nominalizări la Globul de Aur.

Misiune imposibilă 2

Pentru ora 23.00, în seara de duminică, 24 aprilie, Pro TV a programat „Mission: Impossible 2 / Misiune imposibilă 2 ” (2000). Pe lângă Tom Cruise, în film apar Dougray Scott și Anthony Hopkins.

Agentul Hunt (Tom Cruise), un geniu în compu­tere și hoața Nyah (Thandie Newton) traversează lumea ca să găsească şi să pună la loc sigur virusul mortal Chimera.

O organi­zaţie tero­ris­tă vrea să elibereze virusul în atmosferă.

Recomandări filme la TV, luni, 25 aprilie

Chicago

„Chicago” (2002) se vede la TV 1000. Muzicalul cu Catherine Zeta-Jones, Renée Zellweger, Richard Gere și Queen Latifah în distribuție începe la ora 20.00.

În Chicago, în anii ‘20, Roxie (Renée Zellweger) visează să devină o actriţă de vodevil la fel de faimoasă ca Velma (Catherine Zeta-Jones). Dorinţa ei se îndeplineşte când, în mod ciudat, ajunge în închisoare alături de idolul său, ambele fiind acuzate de crimă. Roxie îl convinge pe avocatul Billy Flynn (Richard Gere) să o reprezinte în instanţă. Șase premii şi şapte nominalizări Oscar şi trei Globuri de Aur.

Călătorie în centrul Pământului

Filmul „Journey to the Center of the Earth / Călătorie în centrul Pământului”, cu Brendan Fraser în rol principal, este în programul Film Now în a doua zi de Paște. Pelicula de acțiune, lansată în anul 2008, începe la ora 20.00. În alte roluri, Anita Briem și Josh Hutcherson.

Nimeni nu-l ia în serios pe profesorul Anderson (Brendan Fraser) când spune că e pe cale să facă o descoperire epocală. Dar în timpul unei expediții în Islanda, Trevor și nepotul său (Josh Hutcherson) se trezesc în plin necunoscut.

Apa neagră

„Black Water / Apa neagră” (2007), cu Diana Glenn și Andy Rodoreda, se vede la AMC, de la ora 20.10.

În timpul unei vacanţe în Australia, Grace (Diana Glenn), soţul ei, Adam (Andy Rodoreda), şi sora ei mai mică, Lee (Maeve Dermody), decid să meargă la pescuit într-o mlaştină, însoţiţi de ghidul Jim (Ben Oxenbould). Aceştia folosesc o barcă cu motor, însă, în curând, sunt atacaţi de un crocodil uriaş care îl ucide pe Jim şi le strică barca. Cei trei turişti trebuie acum să găsească siguri o cale de scăpare.

Două nominalizări la Institutul de Film Australian.

Aventuri sub clar de lună

Moonrise Kingdom / Aventuri sub clar de lună” (2012) se vede la Warner TV, de la ora 20.20. În distribuție apar Bruce Willis, Edward Norton, Jared Gilman, Kara Hayward și Frances McDormand.

Pe o insulă de lângă New England, în vara lui 1965, Suzy (Kara Hayward) și Sam (Jared Gilman), în vârstă de 12 ani, se îndrăgostesc şi fug împreună în sălbăticie. În timp ce toată lumea – șeful taberei Ward (Edward Norton), părinții lui Suzy, Walt şi Laura Bishop (Bill Murray şi Frances McDormand) și şeriful local, Sharp (Bruce Willis) – se mobilizează să-i găsească, o furtună se apropie. O nominalizare la Oscar.

Vânătorul de monștri

„Monster Hunter / Vânătorul de monștri” este programat luni, 25 aprilie, de HBO 2. Filmul de acțiune lansat în 2020 începe la 20.30 și o are în rolul principal pe Milla Jovovich.

O ciudată furtună de nisip îl transportă pe căpitanul Artemis (Milla Jovovich), împreună cu toată unitatea sa, într-o lume paralelă populată de monștri enormi. În ajutorul lor sare un vânător misterios (Tony Jaa).

Între două lumi

„Upside Down / Între două lumi” este o dramă lansată în 2012. În rolurile principale îi regăsim pe Him Sturgess și Kirsten Dunst. Filmul poate fi urmărit luni, 25 aprilie, la TVR 1, de la ora 21.10.

Două planete surori sunt despărțite din cauza gravitației. Adam (Jim Sturgess), de pe planeta săracă, păstrează în memorie ziua când a cunoscut-o pe Eden (Kirsten Dunst), o fată de pe planeta bogată. Și își dorește încă să fie cu ea.

Asasin în slujba legii

„Out for a Kill / Asasin în slujba legii” (2003), cu Steven Seagal în rol principal, se vede la Filmcafe, de la ora 22.00.

Robert Burns (Steven Seagal), un profesor de arheologie, lucrează la un sit din China. El descoperă că mafia chineză se folosește de lăzile în care sunt așezate artefactele descoperite de el pentru a trece droguri peste graniță. Aruncat pe nedrept în închisoare, Burns evadează pentru a-și răzbuna familia și pentru a-și dovedi nevinovăția.

Filmările pentru această peliculă s-au efectuat în Bulgaria.

Totul despre sex: Filmul

„Sex and the City: The Movie / Totul despre sex: Filmul” (2008) se vede la HBO, de la ora 22.15.

Sarah Jessica Parker interpretează iarăşi rolul Carrie Bradshaw, jurnalista mereu în căutarea dragostei. Ea nu-şi poate concepe viaţa în afara magicului grup de prietene din care fac parte Samantha (Kim Catrall), ingenua Charlotte (Kristin Davies) şi cinica Miranda (Cynthia Nixon). Marea mister al filmului este: se va căsători Carrie cu Mr Big (Chris Noth) sau nu?

Zonă de impact

„Striking Distance / Zonă de impact” (1993), cu Bruce Willis în rol principal, este în programul AXN, la ora 22.55.

Un polițist este omorât în timp ce urmărește un ucigaș. Fiul său, Tom (Bruce Willis), este decis să facă lumină în acest caz și să răzbune moar­tea părintelui. El bănuiește că în spatele întâmplărilor se află tot un polițist, dar, în urma depozițiilor pe care le face împotriva unui coleg, este retrogradat. Deși nimeni nu îl crede, în plus este și alcoolic, Tom face eforturi uriașe pentru a scoate adevărul la iveală.

Jaf în stil italian

Film Now a programat filmul „The Italian Job / Jaf în stil italian” (2003) luni seară, 25 aprilie, la ora 21.25.

Remake al peliculei cu acelaşi titlu din 1969, cu Michael Caine în rolul principal.

Charlie (Mark Wahlberg) intenționează să dea o lovitură de proporții într-un palazzo venețian, împreună cu oamenii lui: Lyle, geniul în computere, Steve (Edward Norton) – „omul din interior” și John – spărgător de seifuri (Donald Sutherland). Lovitura reușește, dar unul dintre oameni trădează. Ca să se răzbune, echipa o cooptează pe fiica lui John, Stella (Charlize Theron).

Bulevardele Hollywood și Highland au fost închise circulației șapte zile în timpul filmărilor.

Sursa foto: arhivă TVmania

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton