Homepage  / Recomandări

Program de REVELION 2024 la TVR 2. „Gala Şlagărelor Româneşti de dragoste” și surprize la FUEGOVELION

Program de REVELION 2024 la TVR 2. „Gala Şlagărelor Româneşti de dragoste” și surprize la FUEGOVELION
6

de Ioana Maria,

Telespectatorii TVR 2 vor întâmpina anul 2024 alături de mari artişti şi melodii nemuritoare la „Gala Şlagărelor Româneşti de dragoste”, dar şi cu petrecere, folclor de calitate şi artiști de top în Revelionul lui Paul Surugiu-Fuego.

Marina Almăşan şi Dan Helciug, la „Gala Şlagărelor Româneşti de dragoste”

În aşteptarea marii petreceri dintre ani, de la ora 19:00, Marina Almăşan şi Dan Helciug ne invită la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, la un super-show muzical, „Gala Şlagărelor Româneşti de dragoste”, spectacol dedicat cântecului și șlagărului peren care au contribuit la scrierea istoriei muzicii ușoare românești. Printre invitaţi: Marina Voica, Gabriel Dorobanțu, Gabriel Cotabiță, Adrian Enache, Adrian Minune, Mihai Trăistariu, Maria Radu și trupele (COMPACT, ASIA și MILLENIUM BAND), cu actorii Vasile Muraru și Valentina Fătu și compozitorii Horia Moculescu și Marius Țeicu, alături de Baletul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Paul Surugiu-Fuego şi echipa „Drag de România mea” au pregătit cel mai tare program de Revelion. Artist de succes, cu priză la public și o experienţă de peste 25 de ani şi promotor al artei de calitate, Paul Surugiu-Fuego a pregătit pentru petrecerea dintre ani un Revelion autentic, cu folclor de calitate şi artiști de top. Invitaţii săi, care iubesc arta populară şi sunt simboluri ale scenei, vor încinge cea mai mare sărbătoare pentru români alături de Fuego, care mărturisește că ne va surprinde cu un program aparte, multă muzică bună, o călătorie prin mai toate zonele geografice ale României, duete inedite, urări de suflet și cântece nemuritoare. Spectacolul TVR 2 va începe pe 31 decembrie, de la ora 22:25 și va ține aproape patru ore.

Marius Teicu_RivaliiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În decorul superb, cu mese pline de preparate tradiţionale delicioase – costiţe, sărmăluţe, cozonac, carne la garniţă – pregătite cu drag de Geta Pătraşcu, distracție va fi pe cinste!

Program de tradiţie, FUEGOVELION se numără printre cele mai urmărite show-uri ale postului public de televiziune și un brand asociat cu decența, calitatea şi eleganța. În cea mai importantă noapte dintre an, Paul Surugiu-Fuego invită telespectatorii TVR 2 la o petrecere pe cinste, cu muzică populară autentică, alături de mari artiști ai neamului, dar și tineri plini de energie. Longevitatea. Printre invitaţi: Irina Loghin, Sofia Vicoveanca, Vlăduța Lupău, Olguța Berbec, Nicoleta Voica, Steliana Sima, Matilda Pascal Cojocărița, PLĂIEȘII, Elena Merișoreanu, Maria Butilă, Florentina și Petre Giurgi, Alesis, Oana Font, Zorina Bălan şi Ilie Caraș.

„Am făcut un Revelion cum n-ați mai văzut de multă vreme! După succesul de anul trecut al concertului meu folcloric, ne-am zis că ar fi frumos să continuăm tradiția și să realizăm un spectacol tv, cu mari artiști din mai toate zonele, cu melodii de neuitat, costume autentice, totul într-o petrecere de neuitat, cu public spectator, cu masa plină de bucate alese, cu multă veselie! Eu zic că merită să ne vedeți! Nu vă divulg prea multe momentan, doar că doamna Irina Loghin va avea parte de provocări inedite și va cântă ceva neașteptat, doamnele Sofia Vicoveanca și Nicoleta Voica vin cu șlagăre de neuitat, iar PLĂIEȘII din Basarabia ne aduc bună dispoziție…”, a spus Paul Surugiu Fuego.

Aflat în luna decembrie la „colindat prin ţară”, într-un important turneu naţional, gazda „Drag de România mea” a vorbit şi despre inovațiile pe care le pregăteşte în următorul sezon al emisiunii duminicale de la TVR 2. Paul Surugiu-Fuego și echipa sa şi-au propus ca în 2024 să modifice formatul galelor și să realizeze mai multe „competiții” între tabere, cu întrebări și provocări din cultura muzicală românească. „Până la urmă, această emisiune este un produs 100% românesc, în care se promovează valori autentice și în care se cântă exclusiv în limba română, ceea ce nu prea se mai vede și nici nu se mai aude în peisajul media românesc”, a adăugat Paul Surugiu-Fuego.

Mai mult, pe 10 martie 2024, de la ora 19:00, alaturi de Orchestra Fraţilor Advahov, îl veți vedea la Sala Palatului, în partea a doua a show-ului folcloric ”Drag de România noastră!”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton