; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prognoza Malvinei

26 June 2006

Vremea este in general instabila, dar nu pentru Malvina Popa, prezentatoarea rubricii meteo de la TVR1. In ceea ce o priveste, prognoza acestei veri este foarte senina: cand nu are examene, lucreaza in redactia de stiri a televiziunii nationale, iar in lipsa unei vacante isi petrece timpul la calarit sau la “wakeboard”, pe lacul Snagov.
Malvina este “studioasa”, dar cu toate acestea in copilarie a practicat timp, de cinci ani, sportul mintii – sahul. Este drept, ca acum incearca sa recupereze la capitolul sport. Iarna trecuta s-a avantat pe partii si, echipata din cap pana in picioare, a facut snowboard. Zapada s-a topit, dar placa poate avea aplicatii si pe apa, asa ca prezentatoarea se specializeaza in alt sport: “wakeboard”-ul (un fel de schi nautic, dar pe placa) pe care il practica pe apele lacului Snagov. Adrenalina ii da o “stare extraordinara” si pentru ca nu ii este frica de accidente, merge si la calarie, undeva la marginea Bucurestiului. Cam acestea sunt planurile Malvinei pentru vara lui 2006. Bineinteles, se mai adauga dupa-amiezele prelungite pe o terasa aflata langa lacul Herastrau si un weekend, pe care si-l va petrece intr-o capitala europeana alaturi de iubitul sau.
“Cireasa de pe inghetata” va fi insa nunta, care va avea loc la sfarsitul verii. Da, ati inteles bine, Malvina Popa se marita!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare