; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Profu si Profa

„Profu`”: Ana decide în ultimul moment să rămână în țară. Cum va reacționa Mișu când o va vedea la liceu

12 November 2019

Astăzi, de la ora 21:30, cel mai atipic profesor din București își continuă aventurile alături de elevii din Liceul Emil Gârleanu. Profu` descoperă că una dintre elevele lui lipsește foarte mult de la ore și nu are note la nicio materie. 

 

Pentru a înțelege exact ce se petrece cu adolescenta, Mișu încearcă să aibă o discuție cu ea:

'Se întâmplă că liceul ăsta e o fabrică de loseri și eu chiar am altă treabă. Dacă nu luați mâna de pe mine în clipa asta, urlu de trezesc toți elevii care dorm pe la ore, și pe Tănase. Și le spun cum mă hărțuiți de doi ani încoace. Ce spuneți? Punem de un #metoo amândoi, Profu`?', îi va spune Paula atunci când Profu` va încerca să o oprească să fugă de la ore. Ce preocupări are eleva după orele de liceu, dar și cum va încerca Mișu să o ajute să iasă din probleme vedem azi, de la 21:30, într-un nou episod Profu`.

 

Tot astăzi, Ana decide în ultimul moment să rămână în țară și să revină la Liceul Emil Gârleanu pentru a da o șansă 'relației' cu cel mai simpatic prof din București. Întoarcerea ei la școală îl va prinde pe Mișu pe picior greșit, profa găsindu-l într-un moment intim, în mașină, în parcarea liceului, cu mama unui elev. Cum va reacționa Profu` când o va vedea pe Ana intrând pe poarta liceului vedem astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare