; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Profetiile lui Codreanu

23 May 2005

Nu sufera de modestie. Stie exact ce poate si a avut sapte ani la dispozitie sa demonstreze asta. Sapte ani de cand a fost “aruncat” pe sticla. L-au incercat insa emotiile cand Silviu Brucan l-a supus unui interogatoriu de trei ore pentru a-l accepta sa prezinte “Profetii despre trecut”. A trebuit sa povesteasca de-a fir-a-par ce-a facut in ultimii cinci ani….
Actorul Jamie Foxx n-ar fi jucat niciodata in “Ray” si n-ar fi plecat asta-iarna cu Oscarul acasa daca n-ar fi primit aprobarea lui Ray Charles sa joace rolul principal in pelicula autobiografica a muzicianului. Povestea lui Foxx, care a marturisit cum a fost testat la pian de maestru, a facut inconjurul lumii.
A lui Codreanu inca nu, desi cam acelasi lucru l-a patit si el cand i s-a propus sa prezinte “Profetii despre trecut”, talk-show-ul pe care Lucian Mandruta a fost nevoit sa-l abandoneze dupa plecarea lui la Antena 1. “Cand mi-a propus sa fac emisiunea asta, Gabi Popescu, sefa noastra, mi-a spus: Dragule, exista sugestia asta, dar trebuie sa vorbesti cu Brucan, el decide daca te vrea sau nu. M-a programat Brucan, la el acasa, si mi-a facut un interviu de angajare foarte elaborat. M-a pus sa-i povestesc ce scoli am facut, cu ce m-am ocupat eu in ultimii cinci ani. M-a tinut de vorba vreo trei ore. M-a intrebat, in gluma: Draga, ce-ai facut in ultimii cinci ani? Am lucrat la Pro TV“.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare