; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eugenia Voda   Doctorul Valeriu Popescu vine la Profesioniştii

„Profesioniştii” revine la TVR 1 cu un nou sezon | Cine este primul invitat

12 March 2015

În prima ediție „Profesioniștii' din 2015, Eugenia Vodă stă de vorbă cu prof. dr. Sanda Măgureanu, „o somitate a neurologiei pediatrice din România'. Emisiunea revine în grila TVR 1 începând de sâmbătă, 14 martie, de la 22.30.

Eugenia Voda

Publicul care iubeste această emisiune devenită brand al TVR se va putea întâlni cu o serie de premiere Profesioniştii, realizate de Eugenia Vodă, începând cu 14 martie. Profesioniştii poate fi vizionată sâmbăta, de la 22.30, la TVR 1, dar şi pe tvrplus.ro.

 

Printre noutăţile sezonului se numără şi o ediţie cu un faimos profesionist al fotbalului: Gheorghe Hagi. Pentru prima ediţie însă, cea din 14 martie, realizatoarea Eugenia Vodă ne propune întâlnirea cu „o somitate a neurologiei pediatrice din România'. „Doamna doctor va vorbi despre autism, despre epilepsie, despre diagnostice adevarate şi false, dar mai ales despre o experienţă de viaţă cu totul şi cu totul specială, extrem de traumatizantă; de fapt, prima ediţie Profesioniştii este despre puterea unui om de a supravieţui şi de a se reinventa.' (Eugenia Vodă, realizator Profesioniştii).

 

Medic cu dublă specializare (Neurologie şi Psihiatrie Pediatrică), având o experienţă de peste 40 de ani în domeniu, Sanda Măgureanu este considerată unul dintre fondatorii Neurologiei Pediatrice în România. A fost doctor în ştiinte medicale la Clinica de Neurologie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Profesor Dr. Alexandru Obregia”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare