; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BBC_EARTH_LOGO

Producții noi la BBC Earth. Care sunt cele mai noi documentare

28 August 2015

BBC Worldwide a anunțat două producții originale noi pentru portofoliul BBC Earth. Cele mai recente documentare „Pescuitul imposibil' și „Planeta pe care trăim' se alătură astfel primei producții originale „Vreme Extremă – Supravieţuitorii' pentru a fi parte din secțiunea Earth Unplugged.

BBC_EARTH_LOGO

Pescuitul imposibil

Documentarul urmărește îndeaproape un grup de pescari independenți care străbat lumea în încercarea de a prinde ceea ce nu poate fi prins, creaturi marine minunate și ciudate pentru care pescuitul convențional nu este de ajuns. Câteodată, aceste creaturi sunt prea viclene, prea ascunse sau trăiesc în condiții extreme unde marea este prea periculoasă. Pentru a duce la bun sfârșit fiecare încercare, specialiștii sunt nevoiți să învețe tehnicile locale, să lase în urmă metodele convenționale și să-și ducă imaginația la limitele extreme. Documentarul are 10 episoade.

 

Planeta pe care trăim

Istoria naturală așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Producătorii BBC Earth au fost lăsați să scotocească prin arhiva BBC, o comoară plină cu documentare despre natură cu ajutorul cărora cele mai frumoase povești ale planetei sunt prezentate dintr-o nouă perspectivă ingenioasă și neconvențională. O călătorie prin natură regândită pentru era digitală. Serialul are 10 episoade.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare