; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Absenta_S2_AXN_1

Producția originală AXN „Absența”, cu Stana Katic în rol principal, revine cu sezonul doi, din 4 aprilie

19 February 2019

Sezonul doi din Absența', serialul thriller apreciat de critici, are premiera în România, joi, 4 aprilie, de la ora 23.00, pe AXN, anunță Sony Pictures Television.

Absența', cu Stana Katic în rolul principal, urmărește povestea agentei FBI Emily Bryne care, în timp ce investighează cazul unui criminal în serie, dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabană în pădure, abia supraviețuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soțul său, agentul special Nick Durand (Patrick Heusinger), s-a recăsătorit și fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crime.

În sezonul doi, după urmărirea și uciderea celui care a răpit-o, Emily se străduiește să își redefinească normalitatea, atât ca femeie, ca mamă, dar și ca supraviețuitoarea a șase ani de tortură fizică și pshihică. Chiar și în timp ce încearcă să reconstruiască relația cu fiul ei, Flynn, Emily nu poate uita și scăpa de fantomele trecutului. Astfel, îl cooptează pe Tommy Gibbs, detectiv în cadrul poliției din Boston, într-o investigație secretă a trecutului ei misterios.  Când cazul ia o turnură mortală, Emily riscă totul pentru a descoperi adevărul și a-și proteja familia.

Serialul detectiv este produs pentru Sony Pictures Television (SPT) de Masha Productions și va fi difuzat în această primăvară la televiziunile AXN și în alte rețele și platforme Sony, în Europa, Rusia și America Latină. Produs și regizat de Oded Ruskin (False Flag', Beauty and the Baker'), cu producători executivi Stana Katic, Matt Cirulnick, Julie Glucksman și Maria Feldman (False Flag', Homeland'), serialul Absența' a fost creat de Gaia Violo și Matt Cirulnick, pe baza unui scenariu pilot scris de Violo. Printre regizorii noului sezon se află Adam Sanderson și Kasia Adamik.

Alături de Stana Katic și Patrick Heusinger (Jack Reacher 2: Never Go Back'), își reiau rolurile în noul sezon Cara Theobold (Downton Abbey'), Neil Jackson (Westworld,' Welcome to Marwen')), Angel Bonnani (False Flag') și Paul Freeman (The Dogs of War').

Matthew Le Nevez (The Widow') și Natasha Little (The Night Manager') se vor alătura distribuției sezonului doi. Le Nevez este Cal Isaac, un fost ofițer Navy SEAL plin de optimism. Familiar cu demonii care o bântuie pe Emily, Cal se dovedește a fi un partener loial și plin de compasiune pentru eroina seriei. Little va juca rolul agentului special Julianne Gunnarsen, o frumoasă, împlinită și enigmatică psihanalistă FBI. Aceasta se alătură biroului FBI din Boston, după ce un puternic atac terorist zguduie orașul.

Primul trailer al noului sezon din Absența poate fi urmărit aici https://youtu.be/Ja-KxfM1G68

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare