; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

729744

Producția „Anna Karenina” se termină miercuri, 23 decembrie, la Prima

23 December 2020

Tragica poveste a eroinei lui Tolstoi ajunge la final miercuri, 23 decembrie, de la 17.00, când Prima difuzează ultimul episod

 

Început pe 14 decembrie și difuzat de Prima de luni până vineri, de la 17.00, serialul „Anna Karenina' este o versiune rusească din 2017 a romanului omonim scris de Lev Tolstoi, unul dintre cele îndrăgite și mai ecranizate din istoria literaturii universale. 

 

Povestea o știe probabil toată lumea. În secolul XIX, în Rusia țaristă, Anna Karenina, tânăra și superba soție a lui Karenin, înalt funcționar de stat și mai în vârstă cu 20 de ani decât ea, îl cunoaște într-o gară pe ofițerul Vronski, de care ajunge să se îndrăgostească. În ciuda numeroaselor opreliști din calea lor, cei doi aleg să-și trăiască povestea de iubire, dar faptul că își sacrifică familia și poziția în societate ajunge să o copleșească emoțional pe eroină. 

 

În miniseria care în original are 8 episoade, rolurile Annei și lui Vronski sunt interpretate de Elizaveta Boyarskaya și Maksim Matveev, soț și soție în viața reală. Echipa care a făcut această miniserie a făcut tot în 2017 și un film artistic, „Anna Karenina: Povestea lui Vronski', în care evenimentele sunt spuse din perspectiva ofițerului: peste ani, Vronski, rănit într-un război, ajunge să fie îngrijit de fiul Annei, ajuns medica, iar acesta îi cere socoteală pentru cele întâmplate în trecut.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare