; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Product-placementul din „Saga Amurg”, blamat de critici

25 November 2011

Robert Pattinson si Kristen StewartAl patrulea film al seriei „Amurg', „Zori de zi – Partea I' este doldora de reclamă la mărci de lux (ca Manolo Blahnik, Carolina Herrera şi BMW), iar hollywoodreporter.com scrie că ideea e cât se poate de nepotrivită.

Criticii de film de peste Ocean nu au cuvinte de laudă pentru apariţia în filmul orientat spre un public adolescentin a unor produse scumpe: de exemplu, pantofii de nuntă ai Bellei Swan (Kristen Stewart), Embellished Satin Pump de la Manolo Blahnik, costă în realitate 1.295 de dolari şi rochia de mireasă e o creaţie Carolina Herrera de 35.000 de dolari (găsită la vânzare, într-o versiune mai puţin calitativă, la 799 de dolari).

Oricum ar fi, ideea product-placementului din „Zori de zi' a funcţionat: acum, compania care a făcut invitaţiile de nuntă ce apar în poveste, Connor Fine Engraver & Stationer, vinde (cu 25 de dolari bucata) acelaşi model oricărui doritor.

Iar compania Anichini, care a furnizat aşternuturile din scena nopţii nunţii a organizat un concurs pe Facebook în cadrul căruia oferă gratuit acelaşi model de cearşafuri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare