; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rebelde

Producătorul telenovelei „Rebelde” face un nou serial cu adolescenţi

21 March 2018

La 12 ani de când s-a terminat telenovela mexicană cu şi despre adolescenţi, Rebelde', producătorul şi regizorul Pedro Damián vrea să reediteze succesul serialului-fenomen în urma căruia s-a format trupa RBD. Serialul Rebelde' i-a făcut cunoscuţi în întreaga lume pe Anahi, Dulce Maria, Alfonso Herrera, Christopher von Uckermann, Maite Perroni şi Christian Chávez. Cei 6 au fost prezenţi şi la Bucureşti, unde au concertat în 2007 şi 2008.

Noua telenovelă cu adolescenţi, pe care Pedro Damián a început să o filmeze deja în Israel, se numeşte Like', anunţă peopleenespanol.com. Din distribuţie fac parte tinere actriţe, unele aflate la debut, altele cu experienţă în actorie, însă toate cu un lucru în comun: au milioane de fani pe reţelele de socializare, în special pe Instagram. Acestea sunt: Catalina Cardona (nepoata actorului Manolo Cardona), Briggitte Bozzo (Silvana sin lana'), Ale Müller (Guerra de ídolos', La CQ'), Roberta Damián (fiica lui Pedro Damián, care a jucat deja în Despertar contigo'), Macarena García (Muy padres'), Anna Iriyama (a venit din Japonia pentru a juca în serial), Violeta Alonso, Julia Maqueo şi Diana Paulina.

De asemenea, Christian Chávez (ex RBD) va juca şi el în această producţie realizată de Televisa, în care va interpreta rolul unui profesor. 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare