; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Prodanca şi Reghe” revine la toamnă la Euforia TV

23 July 2013

Reality-show-ul Prodanca şi Reghe' continuă la toamnă, la Euforia TV cu sezonul numărul patru, care se va numi 'Prodanca şi Reghe: afaceri de familie'.

În Prodanca şi Reghe: afaceri de familie', care va intra în grila de toamnă a postului Euforia TV, familia Reghecampf urmează sa dezvăluie noile proiecte ale fiecărui membru al familiei, care vor demara după o vară fierbinte.

Laurenţiu Reghecampf îşi pregăteşte echipa pentru Champions League, Bebeto se pregăteşte pentru clasa zero, Rebecca şi Sarah încep şi ele şcoala, Nuţi e din nou în căutarea marii iubiri şi în organizări peste organizări în casa cea nouă de la Snagov, iar Anamaria Prodan vine cu noi idei, după ce plăcintăria pe care şi-a deschis-o a fost un real succes.

Noi, familia buclucaşă, avem mereu atâtea idei de pus în practică, încât niciodată n-avem timp să ne plictisim. Copiii vin şi ei din urmă cu ale lor, Laur şi cu mine nu mai vorbesc, suntem prinşi până peste cap, aşa că o să vedeţi într-un nou sezon cam în ce ritm trăim şi cu ce ne ocupăm din aceasta toamnă', a spus Anamaria Prodan.

Sezonul patru din Prodanca şi Reghe: afaceri de familie' va intra în grila Euforia TV din luna octombrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare