; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana maria1

“Prodanca & Reghe” revine cu un nou sezon, al şaselea

19 June 2014

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor arata, din toamnă, la Euforia tv, în cel de-al şaselea sezon al reality-show-ului al căror personaje principale sunt, că viaţa lor continuă să fie o sursă de umor, situaţii inedite şi multă iubire.

[Not a valid template]

Pe parcursul celor cinci sezoane difuzate de Euforia tv, cei doi protagonişti au vizitat oraşe din întreaga Europa şi au ajuns şi în Statele Unite ale Americii. Dar ocupaţi cu viaţa lor tumultoasă, Prodanca & Reghe au omis să viziteze aşa cum se cuvine frumuseţile pe care ţara noastră le are de oferit.

Pasiunea pentru muzica populară şi tradiţiile româneşti mi-au fost insuflate de mama mea. De la ea am învăţat să preţuiesc şi să respect oamenii, tradiţiile, portul popular. Sunt fascinată de România, ăsta e adevărul! Iar în noul sezon al reality-show-ului nostru de la Euforia asta o să vedeţi: locuri frumoase din ţara noastră, locuri ce merită promovate şi arătate, tradiiţii, tot ce ţine de România autentică. Este o perioadă minunată pentru familia noastră, dar grea în egală măsură: o să plecăm în Arabia Saudită , la Riad, unde Laur o să antreneze Al- Hilal. Venim cât de des putem în România. Eu şi soţul meu nu stăm fără pici sau despărţiţi. O să aduc cu mine acolo o mică Românie, o să vedeţi tot în ', declară Anamaria Prodan.

Deja primele filmări pentru noul sezon s-au realizat la Gura Humorului, acolo unde Anamaria şi Laurenţiu, însoţiti de Bebe, au fost naşi de cununie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare