; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prodanca & Reghe

“Prodanca & Reghe” revine cu un nou sezon

12 March 2014

Prodanca & RegheCum viaţa de familie a celebrului cuplu este oricum, numai monotonă nu, Euforia TV pregăteşte  din 16 martie, de la 20.00, al cincilea sezon al reality -show-ului Prodanda & Reghe', în care personajele principale sunt Ana Maria şi Laurentiu, împreună cu copiii.

Noul super-show va purta titlul Prodanca şi Reghe – relaţii internaţionale'. În sezonul cu numărul cinci, Ana Maria Prodan, însoţită de familie si prieteni, străbate oraşele lumii în căutarea de noi oportunităţi si parteneriate de afaceri care să le poarte numele, iar visul ei cel mai mare este să-şi deschidă primul fan store din România.

Roma,  Milano, Los Angeles, Istanbul, Tel Aviv, Las Vegas –  adevărate capitale ale  industriei  de lux din  lume –   sunt  destinaţiile în care Ana va poposi în căutarea de produse premium care să-i reprezinte numele. În Istanbul va merge să întâlnească un producător renumit de textile, producător care lucrează pentru branduri faimoase ca: Prada, Vuitton. La Roma, Ana îl va cunoaşte şi va purta discuţii cu unul dintre celebrii parfumieri din lume, pentru a realiza cu acesta o  ediţie limitată  de parfumuri. Deplasarea în Statele Unite ale Americii va avea, de asemenea, ca scop realizarea unui studiu  de piaţă  despre  cele mai faimoase fun store-uri de pe continentul  american.

Tot în  Prodanca & Reghe: relaţii internationale',  Ana Maria îşi  propune o schimbare de atitudine,  în care cuvintele de ordine vor fi: calm,  iubire, bunătate, pacea interioară şi de ce nu, religie.  Dacă va reuşi sau nu  Ana Maria  să rămână calmă  şi să-şi îndeplinească visul de a avea propriul ei fan store,  telespectatorii  vor afla  începând din 16 martie, în fiecare duminică seară, de la ora 20.00 (şi in reluare, în episoade remontate de o oră, miercuri şi joi de la ora 20.00) vizionând Prodanca & Reghe: relaţii internaţionale'  la Euforia tv.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare