Homepage  / Vedete străine

Scandaluri majore în culisele de la „O dragoste”. Alcool, substanțe interzise și dispute aprinse între membrii echipei

Scandaluri majore în culisele de la „O dragoste”. Alcool, substanțe interzise și dispute aprinse între membrii echipei
29

de Cristina Țapu,

Actrițele din serialul turcesc „O dragoste” par să aibă o viață tumultoasă și în afara platoului de filmare, nu doar pe micul ecran. Trei dintre ele au fost implicate recent în situații mai puțin plăcute, iar acțiunile lor au ajuns să fie analizate în publicațiile din Turcia și nu numai. Iată detaliile!

Sila Türkoğlu a rămas fără permis de conducere pentru șase luni

Sila Türkoğlu, una dintre actrițele principale din serialul turcesc „O dragoste”, difuzat la noi de Kanal D, a fost prinsă de poliție conducând sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit presei locale, incidentul s-a petrecut în seara zilei de 17 mai, când tânăra de 25 de ani ar fi fost oprită de poliție într-un ambuteiaj, în Istanbul.

Pentru că avea o alcoolemie de 0,78%, scrie site-ul Onedio, actriței i-a fost suspendat permisul de conducere pentru șase luni.

sila-turkoglu-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 29

Feyza Civelek, prinsă în timp ce încerca să cumpere droguri

Acesta nu e însă singurul incident grav în care e implicat un actor din distribuția de la „O dragoste”, pe care Kanal D îl difuzează în serile de luni și marți, de la ora 20.00. De curând, s-a aflat că pe 29 octombrie anul trecut, actrița Feyza Civelek, Nilay din „O dragoste”, a cumpărat droguri de la niște traficanți și a fost prinsă de poliție, dar nu a fost pusă, în cele din urmă, sub acuzare.

„Am contactat o persoană în jurul orei 03.30 noaptea și am comandat droguri. Eram puțin beată. Mi-au spus să trimit 6 mii de lire la numărul de cont pe care mi l-au trimis. Apoi, când am ieșit pe stradă, erau oameni pe motociclete. Când m-am dus la ei, le-am spus: „Dați-mi drogurile.” Apoi, o persoană în civil care a spus că este ofițer de poliție m-a întrebat ce s-a întâmplat. I-am spus că am comandat droguri. Apoi m-au luat și m-au dus la secția de poliție. Aveam de gând să consum droguri pentru prima dată. Nu-mi amintesc persoanele care m-au adus la secție, deoarece eram beată. Îmi pare rău pentru acest incident”, a declarat actrița, conform herkesduysun.com.

civelek-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 29

Feyza Civelek o interpretează în serialul „O dragoste” pe Nilay. Actrița are o poveste de viață interesantă și, timp de foarte mulți ani, s-a luptat cu kilogramele în plus.

Feyza Civelek a avut până acum roluri secundare în mai multe seriale, unele difuzate și la noi, ca „Feriha”, „Războiul rozelor” sau „Jumătatea mea mai bună”. A moștenit abilități de la mama sa, Melis Civelek, o renumită scenaristă, care i-a ghidat pașii spre cariera de actriță încă din copilărie. Melis Civelek este de altfel scenaristă și pentru serialul „O dragoste”, în original „Kızılcık Şerbeti”. Tânăra Feyza a debutat pe platourile de filmare la vârsta fragedă de 11 ani și de atunci a fost îndrăgostită de actorie.

Feyza Civelek s-a născut în 1995, la Istanbul, într-o familie înstărită, unde a beneficiat de o educație exemplară și de sprijinul necesar pentru a urma o carieră în actorie.

Mulți fani ai renumitei actrițe Feyza Civelek nu știu că, în urmă cu aproximativ 14 ani, aceasta s-a confruntat cu o problemă majoră de sănătate, luptându-se cu un exces considerabil de kiliograme. Abia în 2020, cu o ambiție de fier, ea a reușit să slăbească 21 de kilograme în aproape două luni. În prezent, Feyza cântărește 55 de kilograme și are un trup tras ca prin inel.

Mujdeh Uzman, ironizată de make-up artistul serialului

Dar problemele din culisele de la „O dragoste” nu se opresc aici. Actrița Mujdeh Uzman o interpetează în serial pe Alev și a devenit recent protagonista unui scandal neașteptat în mediul online.

Müjde Uzman a povestit pe pagina personală de Instagram faptul că recent a avut un atac de astm. În plus, actrița a subliniat că se confruntă cu stări de slăbiciune și că nu este exclus să sufere de sindromul burnout. Fanii au fost solidari și i-au transmis cele mai bune gânduri, însă make-up artista serialului în care Müjde deține un rol-cheie a avut o reacție complet deplasată și a început să o ironizeze în mediul online, în văzul tuturor fanilor.

Make-up artista serialului „O dragoste” a ironizat videoclipul în care Müjde Uzman a vorbit despre boala ei. După ce a primit numeroase întrebări pe acest subiect, Uzman a declarat că nu a existat nicio problemă între ele, însă producătorul serialului, Faruk Turgut, a declarat: „Postarea făcută de make-up artistul nostru de platou nu a fost potrivită. Vor fi luate măsurile necesare”.

mujde-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  21 / 29

Într-o postare recentă, Müjde Uzman a declarat că suferă de sindromul burnout și că își găsește cu greu puterea de a munci. Esra Okumuș Șahin, make-up artista amintită mai sus, a ironizat videoclipul lui Uzman. În urma videoclipului, care a devenit în scurt timp viral pe rețelele de socializare, producătorul serialului s-a văzut nevoit să intervină pentru a lămuri situația delicată.

Cine este Müjde Uzman și care sunt rolurile care i-au adus celebritatea

Müjde Uzman, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele admirate actrițe din Turcia. Cu o carieră de 16 ani în industria filmului, frumoasa actriță a demonstrat un talent remarcabil și o carismă deosebită în numeroase producții de succes, care i-au adus recunoaștere și notorietate la nivel mondial. Publicul din România a descoperit-o pe Müjde Uzman încă din 2016, când a jucat în serialul „În bătaia inimii”.

Dornică să-și împlinească visul de a deveni o actriță celebră, Müjde Uzman s-a înscris la Facultatea de Teatru a Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes, realizându-și astfel visul din copilărie.

În 2008, a debutat pe platourile de filmare ale filmului „Recep İvedik 2″, iar la scurt timp a fost inclusă în distribuția primului său proiect de televiziune, „Paramparça Aşklar”, făcând primii pași spre cariera de stălucită pe care o are în ziua de astăzi. În 2014 a depășit un moment de cumpănă, fiind diagnosticată cu cancer de tiroidă.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton