; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Problemele cu care Raluca Dumitru a rămas după Survivor România (1)

Problemele cu care Raluca Dumitru a rămas după „Survivor România”: „M-am dezobișnuit să…”

15 June 2021

Raluca Dumitru a fost eliminată, săptămâna trecută din competiția „Survivor România', după ce a fost nominalizată de Elena Marin, preferata publicului.  Luni, invitată în platoul „Teo Show', fosta concurentă a făcut primele declarații despre eliminarea sa din concursul de la Kanal D, scrie libertatea.ro.

„Am probleme de când am ieșit din competiție. Nu am putut să dorm deloc, m-am dezobișnuit să dorm în pat, să am o pernă, am avut o noapte lungă. Îmi lipsesc păturile pe care le aveam: 8 la număr, 8 aveam, le aveam bine proporționate.

În momentul de față mă simt foarte bine, am reușit să vorbesc cu cei dragi, nu mă așteptam să îmi fie atât de greu, să îmi lipsească atât de mult.

Nu știu de unde am avut putere să merg mai departe de fiecare dată. Mă consideram o persoană puternică, dar acasă sunt mai puternică', a declarat Raluca Dumitru la Teo Show.

 Vezi galeria foto >

„Când îți curge sânge nu stai să bagi degetul în nas'

Raluca a făcut referire și la momentul în care Elena a avut nevoie de intervenția medicilor după ce i-a curs sânge din nas.

„Eu cu Elena ne cunoșteam dinainte de competiție, ea a spus mereu despre mine că sunt mai vulcanică, o persoană care atunci când cineva mă atacă sau îmi spune ceva, clar eu o să îmi dau cu părerea, o să răspund, ceea ce s-a și văzut, am avut anumite reacții, poate nu neapărat demne, dar Survivor a scos cred tot ce este mai rău, pot să spun că dacă eram acasă nu făceam multe lucruri pe care le făceam acolo. 

Fiecare consiliu este foarte emoționant, intri acolo cu niște sentimente, pur și simplu nu îți găsești cuvintele. Eram în spatele ei, am văzut când s-a întors și era cu degetul în nas, s-a întâmplat să îmi curgă sânge din nas, mie îmi picură. Ceea ce nu am văzut la Elena, am văzut că s-a întors și că și-a băgat de vreo 3 ori degetul din nas. Am văzut când a scos degetul că avea o pată mică de sânge.

Eu ce am văzut… nu i-a curs sânge. Când îți curge sânge nu stai să bagi degetul în nas. Ea a crezut că va fi votată în acea seară. Nu știu exact ce a vrut să facă, nu sunt în mintea ei. Elena este genul de persoană mai sensibilă, care plânge. Eu nu pot să fiu așa. Nu îmi place să cerșesc milă. Nu sunt genul care să plâng în fața oamenilor', a mai adăugat fosta concurentă de la „Survivor România'.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare