; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Probleme la Oscar: producătorul Brett Ratner a demisionat

09 November 2011

Gala Oscar 2012 avea potenţial – regizorul Brett Ratner l-a ales ca gazdă pe Eddie Murphy, cu care a lucrat la „Jaf… la turnul mare' – dar problemele nu au întârziat să apară.

Deadline.com anunţă că Ratner s-a retras de la Oscaruri după o gafă monumentală, pe care scuzele ulterioare nu au rezolvat-o. După o vizionare a peliculei „Jaf… la turnul mare', regizorul – întrebat dacă face repetiţii cu actorii înainte de filmări – a spus că „repetiţiile sunt pentru poponari'.

Au urmat scuze publice, apoi Ratner s-a afundat şi mai adânc, povestind la emisiunea TV australiană „Attack of the Show' despre cum s-a culcat el cu Olivia Munn (care a scris în biografia ei că l-a văzut mâncând şi masturbându-se în acelaşi timp şi că nu era deloc dotat).

Ulterior, a explicat că a minţit şi că e prieten cu Munn, care e chiar o actriţă talentată. Internetul s-a umplut rapid de sondaje de opinie referitoare la concedierea lui de la Oscaruri, iar acum Ratner a demisionat. Nu se ştie dacă Eddie Murphy va rămâne gazda galei de anul viitor, dar echipa de producători şi-ar dori mult asta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare