; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vlcsnap 2014 07 30 13h23m02s101

Probleme la „Burlăciţa”: „Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar s-a declanşat războiul”

31 July 2014

Se strâng rândurile la „Burlăciţa', reality show-ul difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, iar presiunea ultimelor probe la care Andreea îşi supune pretendenţii îşi spune cuvântul.

vlcsnap-2014-07-30-13h23m02s101

Luptătorul de jujitsu şi MMA, Cristian Mitrea, şi-a ieşit din minţi în momentul în care a aflat de o întâlnire privată ce a avut loc între râvnita burlăciţă şi Sorin. Extraordinar de gelos, concurentul nu a putut suporta apropierea dintre cei doi şi a izbucnit.

Aflaţi la o întâlnire la bordul unui superb bolid de lux, Andreea a presimţit ce avea să se întâmple:

„Eram conştientă că va începe furtuna', a mărturisit burlăciţa, care însă nu a ştiut până unde se va merge. „Nu mă meriţi, crede-mă!' a răbufnit Cristi, spre surprinderea burlăciţei, care a izbucnit în plâns.

De aici şi până la acuze grave a mai fost doar un pas.

Cum a reacţionat Andreea, rămâne de văzut în această seară, în cadrul celui mai nou episod al reality show-ului „Burlăciţa', difuzat de la 20:30, la Antena 1.

Pe Andreea Mantea, telespectatorii o vor putea urmări începând de duminica aceasta şi la Antena Stars, unde timp de patru zile pe săptămână va prezenta „Petrecerea Burlăciţelor', de la ora 21:30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare