; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Probleme în paradis

18 March 2010

Kristen Stewart şi Robert Pattinson, protagoniştii seriei Amurg', au probleme în cuplu. Motivul ar fi crizele de gelozie ale lui Kristen (20 de ani), care pur şi simplu îl aduc în pragul disperării pe Robert (23 de ani).

Se pare că aceasta este geloasă pe actriţa Emilie de Ravin, partenera lui Pattinson din filmul Aminteşte-ţi de mine', care rulează în prezent în cinematografele din România. Conform labotana.com, Emilie ar face orice să fie în preajma lui Pattinson. Mai mult, Kristen chiar îl sufocă pe iubitul ei: Lui Robert îi place să aibă un timp doar pentru el, însă Kristen stă toata ziua pe capul lui', a spus o sursă apropiată cuplului.

Pattinson a recunoscut că are o relaţie cu partenera sa din seria Amurg' la sfârşitul lunii trecute, spunând: Este dificil, însă, da, suntem împreună'. Actorul a mai zis atunci că a evitat să facă publică relaţia pentru a nu atrage atenţia şi mai mult asupra lor. Următorul film în care Pattinson şi Kristen joacă împreună, Saga Amurg: Eclipsa', ajunge în România pe 2 iulie anul acesta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare