; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea

„Dă o șansă dragostei”: amănunte despre show-ul de la Euforia TV

30 September 2015

Una dintre cele mai spectaculoase probe ale emisiunii „Dă o șansă dragostei', care va debuta la Euforia TV pe 12 octombrie, este cea a Camerei Oarbe (The Dark Room).

Andreea Mantea

Telespectatorii vor trăi alături de candidați emoțiile primei întâlniri cu eventuala lor viitoare jumătate. Proba Camerei Oarbe joacă un rol esențial: perechea care intră în Camera Oarbă are voie doar să se atingă, fără să se vadă. Nu au voie nici măcar să-și vorbească. Candidatul poate atinge persoana sau persoanele care au venit special pentru el, timp în care nu poate comunica verbal decât cu moderatorul emisiunii. În clipa în care, în urma atingerilor, candidatul a decis că vrea să afle mai multe detalii despre cel/cea lângă care s-a aflat în Camera Oarbă, cei doi vor trece în etapa următoare.

„Dă o șansă dragostei' este o emisiune de tip „dating show' care va intra în grila de programe Euforia TV începând de luni, 12 octombrie. Show-ul este moderat de Andreea Mantea și difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00 la ora 20.00, în direct.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare