; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PRO TV si Ovidiu Anton

Pro TV vrea să aducă Eurovision 2016 în România

27 April 2016

CEO-ul Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, și Ovidiu Anton, câștigătorul selecției naționale Eurovision 2016, au susținut astăzi o conferință de presă la Pro TV în care au anunțat că se încearcă găsirea unei soluții pentru ca România să participe la Eurovision.

PRO TV si Ovidiu Anton

În contextul evenimentelor recente legate de participarea României la Eurovision 2016, Pro TV și Ovidiu Anton vor să trimită o scrisoare deschisă către EBU, European Broadcasting Union, în care îi invită să își reconsidere decizia și să caute soluții pentru participarea lui Ovidiu Anton la concursul din Stockholm.

Respectăm decizia recentă luată de EBU în ceea ce privește acest subiect. Însă, credem că măsurile luate au un impact negativ asupra participantului, telespectatorilor și României', a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.

Aleksandras Cesnavicius și Ovidiu Anton

Aleksandras Cesnavicius și Ovidiu Anton

„În ultimii 6 ani am participat constant la Selecția Națională Eurovision cu dorința de a câștiga și de a merge mai departe în finala internațională, așa încât sunt mai pregătit ca oricând să urc pe scena concursului', a declarat Ovidiu Anton, câștigătorul selecției naționale Eurovision 2016.

De asemenea, televiziunea din pache Protopopescu a lansat o petiție online (petitie.protv.ro) prin care roagă românii să își exprime solidaritatea față de Ovidiu și să îl sprijine în parcursul către Eurovision 2016.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare