; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Profu   Misu si Ana Casian (2)

Pro TV va redifuza serialul românesc „Profu’”

28 December 2020

Pro TV va redifuza începând din 2 ianuarie serialul românesc „Profu', transmis inițial de postul de televiziune în toamna anului 2019. Producția îi are în rolurile principale pe Andi Vasluianu și Ana Casian. 

Astfel, postul va difuza câte 2 episoade ale serialului în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00. 

 

Un profesor nonconformist depășește rutina de predare și își pune astfel amprenta pe educația elevilor lui dintr-o clasă cu probleme. Provocările cu care aceștia se confruntă sunt reprezentate de problemele întregii generații de adolescenți din zilele noastre, iar Profu` le va aborda într-o manieră comică. 

În timp ce toți ceilalți profesori și-au pierdut speranța că cineva ar putea îmbunătăți performanța elevilor dintr-o anumită clasă, personajul Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport acceptă provocarea. Prin metode neconvenționale, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite. 

Rebel și carismatic, Mișu e ca un magnet pentru elevii cu probleme. Prin metode mai puțin ortodoxe de predare și rezolvare a problemelor, Profu` reușește să depășească toate situațiile ciudate la care e expus. Mai mult, această abordare câștigă inimile elevilor pe care-i îndrumă.  

Mișu nu este doar un simplu observator și consultant în dramele celorlalți, ci își trăiește și propria pasiune atunci când Ana Casian, un nou profesor în liceu, intră sub radarul său. Întreaga existență a lui Mișu va fi dată peste cap, deoarece relația lor evoluează cu viteza luminii, de la iubire până la ură și invers. 

Profu` este o comedie dramatică, adaptată după serialul 'Der Lehrer', difuzat în Germania și Ungaria, sub licență Sony.

Pro TV anunțase al doilea sezon al serialului

Pe 9 ianuarie, la începutul acestui an, Pro TV anunțase al doilea sezon al producției. Filmările începând chiar în acea săptămână. 

„Pe la începutul carierei am auzit o propoziție, filmarea e o sărbătoare, rostită de Vivi Drăgan Vasile, de atunci numai așa am privit filmările. Noi am început să sărbătorim sezonul 2 din Profu, povestea e din ce în ce mai captivantă și sper să îi bucure și mai mult pe spectatorii noștri’, a spus Andi Vasluianu, care-l interpretează pe Mihai Iacob în serialul Profu`.

Pentru Aida Economu, reluarea filmărilor a fost mai frumos mod de a-și începe anul 2020.

‘Am început filmările, da, dar noi am început treaba cu săptămâni bune înainte, cu lecturi, probe de costume și teste de cameră. Pentru mine, anunțarea sezonul 2 a fost cea mai bună veste cu care puteam să închei anul și începerea filmărilor cel mai frumos fel de a-mi începe noul an. Se pare că Mișu și Ana au trecut clasa, poate iau și un premiu sau se califică la vreo olimpiadă în sezonul 2. Dacă nu, poate măcar se cuplează. Vedem!’, declara atunci Aida Economu. 

Până în momentul de față postul nu a mai transmis niciun comunicat cu privire la al doilea sezon al producției. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare