; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VLAD

Pro TV va redifuza primul sezon al serialului „Vlad”

08 July 2020

Pro TV va redifuza în această vară primul sezon al serialului „Vlad', care îi are în rolurile principale pe Olimpia Melinte, Adrian Nartea și Andrei Aradits.

 

Astfel, începând din 13 iulie, de luni până joi, de la ora 00.15 veți putea revedea povestea serialului de succes regizat de Jesus del Cerro.

 

Filmările pentru sezonul 2 ale serialului au fost reluate în urmă cu câteva săptămâni, după o pauză de 3 luni, determinată de pandemia de coronavirus.

Adrian Nartea s-a declarat bucuros să revină în pielea lui Vlad.

„Au fost 3 luni de pauză forțată, pauză care la început a picat ca o pedeapsă, pentru că ne-a prins exact în punctul de fierbere’ al acțiunii. Însă am înțeles că e mai bine așa, să ne protejăm și mai ales să îi protejăm pe ceilalți. Am încercat să fac în izolare ceva productiv, neștiind când o să revenim la normal. Acum, iată, așteptarea a luat sfârsit, cu mare bucurie și entuziasm reîncepem munca la acest minunat proiect. Faptul că revenim pe platourile de filmare mă bucură și mă face și mai motivat. Am avut 3 luni de pauză în care ne-am recăpătat forțele și inspirația. Suntem gata pentru o nouă etapă a răzbunării lui Vlad.’ 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare