; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Atletico Textila (1)

Pro TV va difuza un nou serial românesc, „Atletico Textila”

29 October 2015

Pro TV anunţă un nou proiect: din primăvara lui 2016 va difuza serialul autohton „Atletico Textila', „povestea celei mai bune echipe slabe de fotbal din oraş', potrivit unui comunicat oficial al postului.

Atletico Textila (1)

Povestea Atletico Textila, echipa care joacă într-o ligă inferioară, începe în momentul în care patronul are un atac de cord și este înlocuit cu… o femeie! Situații comice, obstacole amuzante și, mai ales, lipsa de talent, disciplină și muncă sunt doar câteva dintre elementele care caracterizează echipa de fotbal Atletico Textila.

Serialul va fi produs de Frame Film, în regia lui George Dogaru, iar scenariul este realizat de Radu Crahmaliuc și Radu Mareș Alexandru.

Pasiunea pentru fotbal nu se oprește numai la meciurile sau la competițiile sportive, ci continuă mai departe de acestea: faima, victoriile, banii, femeile, infamiile și toată atenția din jurul jucătorilor. Amănuntele picante din viața fotbaliștilor și informațiile din culisele unei competiții de fotbal sunt întotdeauna prețioase, la orice nivel, chiar dacă este vorba despre cea mai bogată echipă de fotbal sau cel mai sărac FC dintr-o ligă inferioară. Este o lume potrivită pentru comedie, iar Atletico Textila prezintă povestea savuroasă a unei echipe condamnate eșecului!', spune George Dogaru, regizor Atletico Textila.

Din distribuţie fac parte mai mulţi actori cunoscuţi de la „Mondenii': Mirela Zeța, Andreea Grămoșteanu, Angel Popescu şi Bogdan Cotleț.

În plus, vor mai apărea în serialul pe care-l vom vedea din primăvara lui 2016 pe: Andreea Mateiu, Andrei Mateiu, Alexandru Ion, Răzvan Oprea, Sergiu Costache, Pavel Bârsan și Răzvan Vasilescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare